Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ


ΠΕΡΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ
Επειδη καποιοι συνεχιζουν να κανουν ότι δεν καταλαβαινουν!
Η κατασταση στη Βενεζουελα είναι στα ορια του σχεδιαζομενου πραξικοπηματος και χουντας σχεδιασμενου από την CIA. Η ανεργια εχει πεσει από 30% προ Τσαβες  εποχης, στο 6%. Υπαρχουν κρατικα σουπερ μαρκετ που δινουνε φτηνα βασικα προιοντα διατροφης για τον κοσμο που αντιμετωπιζει οικονομικες δυσκολιες. Που και αυτές είναι πολύ μικροτερες όταν το Καρακας ηταν γεματο φαβελες εξαθλιωσης πριν τον Τσαβες. Και τοτε δεν μπαινανε να τα λεηλατησουνε. Ενώ τωρα το κανουνε. Για να δειξουν τα καναλια ποσο πεινανε. Και στα υποψιν. Αυτά που δειχνουν τα καναλια οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα στον δυτικο κοσμο, τα ιδια δειχνουν και στη Βενεζουελα. Γιατι τα καναλια τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες στη Βενεζουελα, είναι στην ιδιοκτησια κατά 90% των αντιπαλων του Μαδουρο. Και εάν στη Βενεζουελα με ανεργια 6% γινονται αυτά τα εκτροπα, στην Ελλαδα τι πρεπει να γινει? Με ανεργια 30%? Αλλα στην Ελλαδα, η στον δυτικο κοσμο γενικα, εάν γινοντουσαν αυτά, θα διαλυανε τον κοσμο μεσα σε 24 ωρες. Όπως κανανε το 2011 στην Αθηνα με τους Αγανακτισμενους. Και σε ολες της χωρες της Δυσης.
Για να γινουν αυτά τα επεισοδια, χρειαζονται οργανωμενες πληρωμενες ομαδες μισθοφορων. Δεν γινονται αυτά τα επεισοδια από εξαθλιωμενους που καθοδηγουνται από την οργη τους και την πεινα τους. Γιατι τους εξαθλιωμένους μπορει να τους διαλυσει η αστυνομια σε 10 λεπτα. Αυτά γινονται όλα με σχεδιο.
Το ιδιο ειχε επιχειρησει η CIAκαι το 2002. Αλλα τοτε στην εξουσια ηταν ο Τσαβες. Ο οποιος ηταν στρατιωτικος. Και ο στρατος σταθηκε διπλα του όταν τον συνελαβαν οι πραξικοπηματιες, και τον απελευθερωσε σε 24 ωρες.  Και περα από τις βλακειες που ελεγε τοτε η Αριστερα στην Ελλαδα, ότι ο λαος αντισταθηκε στο πραξικοπημα και γιαυτο δεν πετυχε, η αληθεια ηταν ότι ο στρατος σταθηκε διπλα του, και γιαυτο δεν πετυχε το φασιστικο πραξικοπημα της   CIA. Η δυναμη βγαινει από τιςγροθιες, και όχι από στοματα καλοσυνατα, από τα στομια των οπλων βγαινει η δυναμη, και όχι από τα στοματα.
Ενώ τωρα ο Μαδουρο πηγαινει με το σταυρο στο χερι και πιστευει ότι επειδη εχει δικιο αυτό θα του αναγνωριστει. Δυστυχως ο Μαδουρο είναι οδηγος λεωφορειου και όχι στρατιωτικος. Είναι σοσιαλδημοκρατης πατενταρισμενος. Η Βενεζουελα αυτή τη στιγμη βρισκεται σε ένα μεταίχμιο. Βρισκεται στην ιδια θεση που ειχε βρεθει η Κουβα το 1960. Η θα αφησει τις εφημεριδες της   CIA ανεξελεκτες να χυνουν το δηλητηριο τους, η θα τις απαγορευσει και θα προχωρησει στο σοσιαλισμο, κρατικοποιωντας ολες τις επιχειρησεις που σημερα κατά 90% βρισκονται σε ιδιωτες κεφαλαιοκρατες. Αλλα ο σοσιαλδημοκρατης Μαδουρο από ότι φαινεται δεν εχει τετοιο σκοπο. Και θα την πατησει σαν τον Αλιεντε. Και είναι αμφιβολο αν ο στρατος θα σταθει διπλα του. Η πολιτοφυλακη με τα λιανοντουφεκα είναι για το θεαθήναι. Δεν μπορει να κανει τιποτε απεναντι σε τανκς, ελικοπτερα, αεροπλανα, και πυροβολικο.