Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Βενεζουέλα


Τα ελληνικα δεξια βωθροκαναλα (το ιντερνετικο news247 και τον ΑΝΤ1 που προλαβα να δω), αναμασανε την προπαγανδα της CIA  για "εξεγερμενο" λαο της Βενεζουελας, και δειχνουνε οι αλητες δημοσιοκαφροι στους χαχολους που τους πιστευουν, φωτογραφιες και βιντεο απο τη διαδηλωση των 3.000.000 υπερ του Μαδουρο, λεγοντας πως ειναι διαδηλωση της αντιπολιτευσης!! Μονο που οι διαδηλωτες φορανε τα κοκκινα πουκαμισα υποστηριξης του Μαδουρο!!!  Και μετα αναρωτιουνται γιατι τους λενε αλητες ρουφιανους δημοσιιογραφους!!!



20 Απριλίου 2017
"Η κατάληψη του Καράκας" από την "κόκκινη παλίρροια"

Πάνω από 3 εκατομμύρια Τσαβίστας, μια κόκκινη παλίρροια,  πλημμύρισαν για ολόκληρη σχεδόν τη χθεσινή ημέρα τις τέσσερις  μεγαλύτερες  λεωφόρους του Καράκας. 






Χθες, Τετάρτη, διοργανώθηκε η "4η Ημερίδα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας" όπως ονομάστηκε από τους διοργανωτές. Χιλιάδες βρέθηκαν στους δρόμους του στο Καράκας και σε άλλες πόλεις της χώρας υπερ της κυβέρνησης Μαδούρο.
Πραξικόπημα βλέπει ο Μαδούρο
Ο  Μαδούρο κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκίνηση πραξικοπήματος. "Οι Ηνωμένες Πολιτείες και κυρίως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσαν το πράσινο φως και την έγκρισή τους για μια επονείδιστη πραξικοπηματική διαδικασία ενόψει μιας επέμβασης στη Βενεζουέλα", δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο την Τρίτη. Επίσης, σε συγκέντρωση οπαδών του, ανέφερε: "Θέλω να κερδίσω αυτή τη μάχη. Τώρα. Και θέλω ο κόσμος να προετοιμαστεί να την κερδίσει ειρηνικά και με την ψήφο του. Θέλω να προετοιμαστούμε για μια γρήγορη και ολική εκλογική νίκη".
Ο δε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρκ Τόνερ, απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τις αρχές του Καράκας καλώντας τες να σταματήσουν την καταστολή των πληρωμενων από την CIA «διαδηλώσεων» της προδοτικης αντιπολίτευσης.

http://litlepost.blogspot.gr/2017/04/20-2017.html



Κατάληψη και κατάσχεση στο εργοστάσιο της General Motors Βενεζουέλας, έκανε η κυβέρνηση Μαδούρο
Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση κατάσχεσε τα περιουσιακά στοιχεία της General Motors
Η General Motors αναστέλλει τη λειτουργία της μετά από κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων από τις δημόσιες αρχές της Βενεζουέλας

Απριλίου 20 2017 08:00
Η αμερικανική εταιρεία αυτοκινήτων General Motors ανακοίνωσε χθες ότι αναστέλλει τη λειτουργία της στη Βενεζουέλα μετά από την κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων στη χώρα από τις δημόσιες αρχές.

"Χθες, το εργοστάσιο της GMV καταλήφθηκε αιφνιδιαστικά από τις δημόσιες αρχές, εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία του. Επιπλέον, άλλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, όπως οχήματα, απομακρύνθηκαν παράνομα από τις εγκαταστάσεις της", είπε σε ηλεκτρονικό μήνυμά της η θυγατρική της GM, General Motors Venezolana (GMV).
Η GM θα εξακολουθήσει να παρέχει υπηρεσίες και ανταλλακτικά στους υπάρχοντες πελάτες της μέσω των αντιπροσώπων της, δήλωσε.





Η στρατηγική πραξικοπηματικής ανατροπής αλά Αλιέντε και στην Βενεζουέλα οι ΗΠΑ σε συνεργασία με την αντιπολίτευση προσπαθούν μέσω τεχνητού κλίματος αποσταθεροποίησης να ανατρέψουν την Μπολιβαριανή κυβέρνηση

Βενεζουέλα: τρόφιμα εξαφανίζονται προκειμένου να ανατρέψουν τη κυβέρνηση Μαδούρο

Kάτι αντίστοιχο με την Χιλή προσπαθούν να εφαρμόσουν  στη Βενεζουέλα
Βασικά προϊόντα δέν υπάρχουν στην αγορά προκειμένου να στρέψουν το λαό κατά της κυβέρνησης Μαδούρο 
Η στρατηγική πραξικοπηματικής ανατροπής αλά Αλιέντε και στην Βενεζουέλα οι ΗΠΑ σε συνεργασία με την αντιπολίτευση προσπαθούν μέσω τεχνητού κλίματος αποσταθεροποίησης να ανατρέψουν την Μπολιβαριανή κυβέρνηση,ο μόνος τρόπος  να  γιά να το καταφέρουν να μην υπάρχουν στην αγορά βασικά είδη διατροφής δημιουργώντας αρνητικό κλίμα  επιρρίπτοντας ευθύνη εξ ολοκλήρου στη κυβέρνηση συγχρόνως περνούν  το μήνυμα πώς το σοσιαλιστικό μοντέλο διακυβέρνησης είναι αποτυχημένο






βρεγμένο μαδούρο στους φιλελέδες της Βενεζουέλας που κλείνουν δρόμους και βανδαλίζουν.