Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελλαδα προσφερει ασυλο στους ισλαμοφασιστες της Συριας!


Η Ελλαδα προσφερει ασυλο στους ισλαμοφασιστες της Συριας! Τους οποιους αποκαλουν «προσφυγες»!

Αυτά τα γουρουνια που καιγανε ζωντανους τους αιχμαλωτους! Που εκτελουσαν αοπλους εν ψυχρω! Που εβαζαν μικρα παιδια να σκοτωνουν για να μαθουν να πυροβολουν! Που θελαν να ντυσουν τις γυναικες με μπουργκα! Που απαγορευαν τη μουσικη! Σε αυτά τα γουρουνια προσφερουν ασυλο!

Και δεν αναρωτιεται κανεις γιατι δεν εφυγαν οι χριστιανοι από την Συρια, αλλα καθονται εκει και πολεμανε για την πατριδατους για την Δημοκρατια της Συριας, για τον πολιτισμο τους, για να μην επικρατισει το μαυρο σκοταδι του ισλαμοφασισμου, όπως θελουν οι αμερικανοευρωπαιοι αποικιοκρατες για τα συμφεροντα τους!

Όπως με τους Λιβυους που ειχαν σκοτωσει τον Κανταφι, και τραυματιστηκαν στις μαχες. Τους εφεραν οι αμερικανοι για περιθαλψη στα δικα μας νοσοκομεια με αμερικανικα αεροπλανα! Πρωτη θεση στα νοσοκομεια οι αλητες! Και όταν γιναν καλα, πηγαν σε σουιτες στο ξενοδοχειο του Χιλτον! Με εξοδα του ελληνικου κρατους! Δηλαδη του ελληνικου λαου!

Η πτωση που ηθελαν του Ασαντ, και δεν τους βγηκε, ηταν στο πλαισιο των «χρωματιστων επαναστασεων» της CIA. Oπως με τον Κανταφι, τον Σανταμ Χουσειν, και παλιοτερα τον Μιλοσεβιτς. Αυτοι ηταν οι «δικτατορες» οι «χασαπιδες» οι δολοφονοι». Ενώ οι αμερικανοευρωπαιοι αποικιοκρατες, ηταν οι «καλοι» που τους σκοτωναν για να τους «απελευθερωσουν».

Σαν να λεμε, ζητησαν ασυλο τα μελη των ΕςΕς από την Ελλαδα, και ηρθαν εδώ με τις οικογενειες τους, επειδη οι κακοι οι Ρωσοι βομβαρδιζαν τα «καημενα» τα παιδια τους!
Κατι λαθος τα εχουμε καταλαβει!

Και πρεπει να φτιαξουμε και τζαμια στους «καημενους» τους ισλαμοφασιστες, γιατι δεν μπορουν να ζησουνε χωρις αυτά! Να βοηθησουμε την αιτια της καθυστερησης τους δηλαδη! Σαν να λεμε οι καημενοι οι ναζι δεν μπορουν να ζησουν χωρις το βιβλιο του Χιτλερ «Ο Αγων Μου» και πρεπει να τους το τυπωσουμε και να τους το διανείμουμε!

Δεν ειμαστε καθολου καλα!

Δεν εχουν καταλαβει καποιοι, ότι ο καπιταλισμος τον 21ο αιωνα, μπορει να κινητοποιει μαζες, οι οποιες είναι προθυμες να δωσουν και τη ζωη τους! Ο Χιτλερ φαινεται δεν διδαξε τιποτε! Γιατι και ο Χιτλερ με εκλογες ανεβηκε στην εξουσια, και μαζες κινητοποιουσε, που ηταν προθυμες να δωσουν την ζωη τους για αυτόν!