Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Πουληθηκε ο ΟΣΕ! Αποκρατικοποιειται το κρατος, για να το αγορασουν αλλα κρατη….


Όταν πουλάς το σπίτι σου ,που το έκτισαν άλλοι , θα πεθάνεις άστεγος και τα παιδιά σου άστεγα θα ζουν .!!!!! Όταν πουλάς την περιουσία της πατρίδας σου , που αποκτήθηκε με αίμα και αγώνες , θα αφήσεις χωρίς Πατρίδα όλους του Έλληνες ,αυτούς που αγωνίστηκαν για την περιουσία του κράτους – λαού !!!!!!!

Πουληθηκε ο ΟΣΕ! Αποκρατικοποιειται το κρατος, για να το αγορασουν αλλα κρατη….

To γεγονός είναι απίστευτο και όμως αληθινό και αγγίζει τα όρια της κωμωδίας. Αποκρατικοποιείται το ελληνικό κράτος για να το αγοράσουν τελικά άλλα κράτη. Δηλαδή, ενώ τα άλλα κράτη μπορούν να έχουν επικερδείς κρατικές επιχειρήσεις και μάλιστα να κάνουν και επενδύσεις σε διαφορετικά κράτη, εντούτοις όλες οι δραστηριότητες του ελληνικού κράτους θα πρέπει, εξ ορισμού, να είναι παθητικές και ξεπουληματικές. Όταν σήμερα όλα τα εθνικά κράτη προσπαθούν να ανασκουμπωθούν, για να αντιμετωπίσουν την επίθεση της παγκοσμιοποίησης, η Ελλάδα διαλύεται και ξεπουλιέται από την ηγετική ελίτ της.

Και εμείς οι πολίτες τι κάνουμε; Αγωνιζόμαστε σε ένα αγώνα, εκ προοιμίου μάταιο, να κρατήσουμε τις ήδη υποτιμημένες περιουσίες που φτιάξαμε με κόπους και στερήσεις, γεμίζοντας με φόρους και τέλη τις τσέπες των δανειστών και της εγχώριας ολιγαρχίας. Όμως δεν αντιλαμβανόμαστε ότι τελικός στόχος είναι ακριβώς αυτές οι περιουσίες μας και η απόλυτη φτωχοποίησή μας. Μόνη λύση πλέον για τη σωτηρία μας είναι η δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου όπως προτεινει το ΕΠΑΜ για την πολιτική ανατροπή αυτής της παρασιτικής ελίτ και ταυτόχρονα τη δημοκρατική αλλαγή του πολιτεύματος, με μεταφορά της εξουσίας στο λαό. Αυτό δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση, γιατί το «θηρίο» θα αντιδράσει. Όμως η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλος δρόμος και στο τέλος αναγκαστικά θα τον ακολουθήσουμε. Τουλάχιστον να το κάνουμε πριν να είναι πολύ αργά.