Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Η αλήθεια για την διάλυση της 17Ν



Επειδή βαριέμαι, πρωϊνιάτικα, να ψάχνω και να βρίσκω, τις δεκάδες αναρτήσεις που έχω κάνει εδώ μέσα, σχετικά με τις ...όψιμες αποκαλυψεις του δήθεν αρχηγού της 17Ν, να σας θυμίσω, εν τάχει, πως έχω αναφέρει ότι:

*Τα ελάχιστα μέλη της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ 17Ν, διέκοψαν την δράση τους και την έκαναν ακροποδητί, όταν οι αμερικάνοι μετά της ντόπιας ΚΥΠ, μπουκάρανε σε μια γιάφκα και κατασχέσανε την... γραφομηχανή "σφραγίδα", με την οποία γράφονταν οι μέχρι τότε προκηρύξεις της Οργάνωσης και το σαρανταπεντάρι "σφραγίδα", εξαιτίας του οποίου είχαν αποδημήσει εις Κύριον πολλά καριόλια της μεταχουντικής περιόδου.

* Η είδηση της εφόδου και της κατάσχεσης των ευρημάτων, δημοσιεύθηκε, σ' ένα μονόστηλο, στην πρώτη έκδοση μόνον της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (κάπου τόχω το απόκομμα) και ενώ όλοι περίμεναν ότι την άλλη μέρα θα βουϊξει ο τόπος, δεν γράφθηκε πουθενά ούτε λέξη και η εφημερίδα είχε αποσύρει το αποκλειστικό της. *Το ότι η "παρέα της Ικαριάς" δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική 17Ν, φάνηκε ξεκάθαρα, από τις μετέπειτα προκηρύξεις που έστελναν οι Ικαριώτες, για ανάληψη της ευθύνης και οι οποίες, ηταν μεν γραμμένες στην ίδια γραφομηχανή αλλά απείχαν παρασάγγας από το πνεύμα και την επαναστατική συλλογιστική των ...καθαρόαιμων "τρομοκρατών".

Να ετοιμάζεσθε, λοιπόν, μετά την "βόμβα" του επαναστατικά άστεγου της Γαλλίας, για κάποια "ηχηρή" σύλληψη κάποιου φουκαρά, που θα τον βάλλουν, με το αζημίωτο, να παραδεχθεί πως ανήκε στον Πυρήνα της πραγματικής 17Ν. Ο πραγματικός επικεφαλής της Επαναστατικής αυτής Οργάνωσης, κάποια στιγμή( όπως μου έχει πεί κι ένας πολύ ψαγμένος περί τα τρομοκρατικά δημοσιογράφος-φίλος μου), σε κάποιο νοσοκομείο του εξωτερικού και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, δεν αποκλείεται, γελώντας, να τους αφήσει ένα φάκελο, με όλα τα ντοκουμέντα , για το ποιοί αποτελούσαν τον πυρήνα της 17Ν, ποιά ήταν τα συνεπικουρουντα τις επιχειρήσες ελάχιστα μέλη της και για ποιά "χτυπήματα" είχανε ευθύνη. Να σκεφθείτε ότι, ούτε ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ τα ξέρει αυτά...