Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Λαζόπουλος υπέρ του δικτάτορα Παπαδόπουλου......για να σωθεί ο Τσίπρας!



Ο Λαζόπουλος υπέρ του δικτάτορα Παπαδόπουλου......για να σωθεί ο Τσίπρας!

Ο Λαζόπουλος είπε μια ιστορία στο σημερινό (της Τριτης 16/2 το βραδυ) "Αλ Τσαντίρι": "Ένας γέροντας αριστερός είχε πτηνοτροφείο. Θέλησε επί χούντας να ανοίξει κρεοπωλείο. Του είπαν πως για να το ανοίξει ια πρέπει να κρεμάσει τη φωτογραφία του Παπαδόπουλου. Σκέφτηκε ο γέροντας πως αφού πεινάνε τα παιδιά μου ας την κρεμάσω και άνοιξε το κρεοπωλείο." Συνοψίζοντας είπε πως άν θέλουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να δεχτούμε αυτό που υπάρχει τώρα, τον Τσίπρα δηλαδή και το Τρίτο Μνημόνιο. Πολλοί Λαζόπουλοι και στην μαύρη επταετία συνέστηναν να κάνει υπομονή ο κόσμος με την Χούντα, να κοιτάξει την ζωούλα του, έλεγαν ότι η κατάσταση δεν άλλαζε. Άλλωστε ακόμα και ο Κύρκος πίστευε στην φιλελευθεροποίηση της Χούντας!

Γιατί διαφορετικά, όπως έλεγε, το σχέδιο είναι εξέγερση, αίμα και έξοδος από την Ευρώπη. Είπε επίσης πως αναγκάστηκε να υπογράψει ο Ηγέτης την κατάπτυστη συμφωνία τον Ιούλιο γιατί τον απείλησαν πως θα ρίξουν δηλητήριο στο νερό και θα διψάσουμε.

Ο Λιακόπουλος ωχριά μπροστά του. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!






Μια φραση του Λαζοπουλου στο Αλ Τσαντιρι για τον αληταρα αναπηρο στο σωμα και στο μυαλο, ξεσηκωσε ολους τους αλητες δεξιους νεοφιλελε στα κοινωνικα δικτυα του ιντερνετ. Και ηταν το μονο σωστο που ειπε σε ολη την εκπομπη του!!! Αλλα οι αληταραδες προδοτες ακροδεξιοι νεοφιλελεδες, πιαστικαν από αυτό, ότι δηθεν κατηγορουσε ολους τους αναπηρους! Αλλα δεν κατηγορουσε ολους τους αναπηρους, μονο τον γερμαναρα αφεντη τους Σοιμπλε, και τους προδοτες γερμανοτσολιαδες που τον υπερασπιζονται στην Ελλαδα! Και το επαναλαμβανω! Ηταν το μονο σωστο που ειπε!