Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Aντιπαλο δεος απεναντι στις ΗΠΑ υπαρχει! Λεγετα…Βλαντιμιρ Πουτιν!


Aντιπαλο δεος απεναντι στις ΗΠΑ υπαρχει! Λεγετα…Βλαντιμιρ Πουτιν!

Οι ΗΠΑ μετα το 1990 θεωρησαν ότι είναι οι απολυτοι νικητες. Βρηκανε μια διαλυμενη Σοβιετικη Ενωση, που τον προδοτη ανθρωπο τους Γκοσμπατσοφ διαδεχτηκε το υποχειριο τους ο μεθυστακας Γιελτσιν, και εκαναν σχεδια επι χαρτου, πως θα δαλυσουνε πλεον την Ρωσια, την οποια θεωρουσαν ότι ειχε ξεπεσει από υπερδυναμη, όχι σε δυναμη, αλλα σε αποικια τους! Κουνια που τους κουναγε! Ηταν ζητημα χρονου η Ρωσια να σταθει ξανα στα ποδια της, και να γινει ξανα η Ρωσικη αρκουδα! Και ο χρονος ηρθε όταν ανεβηκε στην εξουσια ο ΒλαντιμιρΠουτιν!

Η ΗΠΑ μεθυσμενες από την απολυτη κυριαρχια τους σε ολοκληρο τον κοσμο, και τους συνεχεις πολεμους που εκαναν για να εδραιωσουν την κυριαρχια τους, στο Αφγανισταν, στη Γιουγκοσλαβια, στο Ιρακ, στη Λιβυη, στη Σομαλια, δεν προσεξαν την Ρωσικη δυναμη που ξανανδρωθηκε.

Ο Πουτιν τους ξεκαθαρισε ότι η Ρωσια δεν είναι Σοβιετικη Ενωση, ουτε προκειται να γινει, αλλα η καπιταλιστικη Ρωσια είναι μεγαλη δυναμη και απαιτει σεβασμο. Στην αρχη προσπαθησε να τους το πει με λογια, αλλα οι αμερικανοι ειχαν παραφρονησει και νομιζαν ότι η παγκοσμια καπιταλιστικη ζουγκλα είναι δικια τους, συμπεριφερονταν σαν αγρια θηρια και εβγαζαν τα δοντια τους στη Ρωσια μαζι με τα ευρωπαικα τσιρακια τους.

Τοτε ο Πουτιν αποφασισε να τους δειξει ότι η Ρωσια είναι μια γιγαντια αρκουδα με τα πυρηνικα της Σοβιετικης Ενωσης, που μπορει να τους διαλυσει από τη μια στιγμη στην άλλη. Συμμαχισε με την άλλη υπερδυναμη την Κινα, και τις αναδυομενες καπιταλιστικες αγορες της Ινδιας Βραζιλιας και Νοτιας Αφρικης, και αρχισε να τος δειχνει, ότι μεχρι εδώ ηταν τα ψωμια τους, αν δεν συμβιβαστουν. Με την διαφορα, ότι ο Πουτιν, επειδη τον συνεφερε, μιλαγε και μιλαει, για έναν καπιταλισμο που θα εδραιωνεται μεσω της οικονομιας, και όχι μεσω των πολεμων και της νεοαποικιοκρατιας, που εφαρμοζαν οι αμερικανοι και τα δυτικοευρωπαικα τσιρακια τους.

Αρχισε να το δειχνει ο Πουτιν στους δυτικους αποικιοκρατες. Στην αρχη με την Γεωργια, όταν εβαλαν οι αμερικανοι τον γελοιο κλοουν τους Σαακασβιλι, να απειλει την Ρωσια. Η Ρωσικη αρκουδα εισεβαλε στη Γεωργια, και μεσα σε μια εβδομαδα κοντεψε να μπει στην πρωτευουσα της Τυφλιδα. Οι δυτικοι αποικιοκρατες εβγαλαν τον σκασμο! Ολος ο κοσμος καταλαβε ότι η Ρωσια ειχε ξαναεπιστρεψει. Παρολα αυτά ο Πουτιν σεβαστηκε τος κανονες των αποικιοκρατων και δεν μπηκε στη Τυφλιδα. Αλλα κρατησε τις περιοχες που ειχε απελευθερωσει, και αλλαξε τον κλοουν Σαακασβιλι.

Δευτερη επιδειξη δυναμης ηταν στην Ουκρανια! Απελευθερωσε την Κριμαια, και βοηθησε τους αντιφασιστες ανταρτες σε δυο επαρχιες. Όπως ειπε ο ιδιος, εάν ηθελε, μεσα σε μια εβδομαδα, θα μπορουσε να καταλαβει την Ουκρανια από ακρη σε ακρη, και να σκοτωσει όλα τα ναζιστικα τσουτσεκια των δυτικων αποικιοκρατων που ειχαν καταλαβει με πραξικοπημα την κυβερνηση μεσω πολυχρωμης «επαναστασης» της CIA και των δυτικων αποικιοκρατων.

Τριτη και φαρμακερη είναι στη Συρια. Εχει κανει ξεκαθαρο στους δυτικους αποικιοκρατες και στους ισλαμοφασιστες τους ότι δεν προκειται να αφησει την Συρια στα νυχια τους. Τους το ειπε ξεκαθαρα. Θα αποφασισει ο ιδιος ο Συριακος λαος, και όχι οι ισλαμοφασιστες των δυτικων αποικιοκρατων. Τους ισλαμοφασιστες τους εχει διαλυσει. Οι αποικιοκρατες κανουν ότι δεν καταλαβαινουν ακομα. Κακο του κεφαλιου τους.

Η Τουρκια ξυνεται στη γκλιτσα του τσοπανη. Λιγα ειναι τα ψαμια της. Ο Πουτιν την εχει ξεγραψει.