Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων σήμερα Τετάρτη 17 Ιούνη


ΜΕΤΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις, οφείλουμε να δώσουμε τη σκληρή πολιτική μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Οφείλουμε να βγούμε στους δρόμους και να απαντήσουμε δυναμικά στους τοκογλύφους – δανειστές και στις απαιτήσεις τους να «προσκυνήσει» η χώρα. Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο λαός στεκόμαστε απέναντι στις απάνθρωπες απαιτήσεις του κεφαλαίου, που θέλει την εφαρμογή των πολιτικών της λιτότητας, της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που σκοπό έχει την αύξηση της κερδοφορίας, πάνω από τους ανθρώπους, πάνω από τα εργασιακά δικαιώματα, πάνω από την ίδια τη Δημοκρατία.
Το ΜΕΤΑ νομού Ιωαννίνων καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους οικονομικούς και πολιτικούς εκβιασμούς των «εταίρων».
Συμμετέχουμε δυναμικά και πρωτοστατούμε στην ταξική πάλη για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, που ακόμα και σήμερα επιχειρούν εκβιαστικά να περάσουν οι δανειστές – τοκογλύφοι.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά και μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο που προγραμματίσθηκε στις 19:30 στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Το ΜΕΤΑ νομού Ιωαννίνων καλεί το Λαό της πόλης μας, τους φορείς, τα συνδικάτα να συμμετέχουν δυναμικά στην αυριανή κινητοποίηση.
Οι λαοί ΔΕΝ πωλούνται
Η χώρα, οι εργαζόμενοι
ΔΕΝ χρωστούν και ΔΕΝ εκβιάζονται
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 19:30 μμ .

Η Γραμματεία του ΜΕΤΑ νομού Ιωαννίνων,
16-06-2015