Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η Ξουλίδου είναι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας


Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky. Η κ.Ξουλίδου κατήγγειλε ότι "γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας". Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση "με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της". Πρόσθεσε : "ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια". Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ.Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, η κ. Ξουλιδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε e-mail ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου. Τα λεγόμενά της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. «Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;» επισήμανε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra chanel το βράδυ της Τρίτης και κατονόμασε τον άνθρωπο που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου ως στέλεχος της ΝΔ, λεγεται Γιωργος Σουκορης, και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιωργος Σουκορης οπως κατηγγειλε ο κ. Καμμενος στην πρωινη εκπομπη του Παπαδακη στον ΑΝΤ1 την Πεμπτη 27/11/2014, ειναι εκπροσωπος του υφυπουργου Αναπτυξης Μηταρακη και του πρωην υπουργου Γεωργιαδη.