Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες



Πάνος Καμμένος:Δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες που είδαμε στις Ευρωεκλογές.Από την μία μεριά το ένα κίνημα να παίρνει 0,7% ,το άλλο 0,8%,το άλλο 0,6% ,το άλλο 0,5% , με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπούνται πουθενά .Οι ΑΝΕΛ είμαστε το μεγάλο κίνημα που παρά τον πυρηνικό πόλεμο που δεχτήκαμε επιβιώσαμε και είμαστε ορθιοι και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό .Τους καλούμε να ρθουν μαζί μας είτε αυτό είναι ο Χρήστος Ζώης με την Νέα Μέρα είτε το ΕΠΑΜ είτε ειναι ο Καποδίστριας ,δεν θέλω να πω πολλά ονόματα ,υπάρχουν πολλά κινήματα από την Σαλονίκη που θέλουν να έρθουν κοντά μας ,ή προσωπικότητες ,ελάτε όλοι μαζί ,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αν αυτά που μας ενώνουνε μπορούμε να τα γράψουμε σε ένα χαρτί και να τα δείξουμε στον Ελληνικό Λαό.Εμείς στην ταμπέλα θα βάλουμε και τα δικά τους ονόματα.........Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να είναι διάσπαρτες οι δυνάμεις οι πατριωτικές οι δημοκρατικές ,οι αντιμνημονιακές δυνάμεις και να μην είμαστε σε ένα κοινό μέτωπο!






Ο Μαριάς χθες στο ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε τη θέση του. Συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ, δεν ήταν ποτέ μέλος τους! Και όπου διαφωνεί μαζί τους, το λέει! Διαφώνησε στη Βουλή με την προστασία των ΑΝΕΛ στη Χρυσή Αυγή, αυτός ψήφισε υπέρ της παραπομπής της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας στη δικαιοσύνη, και βγήκε και το είπε.





Τώρα κατάλαβες γιατί ο Καπερνάρος θα ρωτήσει τους 23 χιλιάδες και... ψηφοφόρους του για να ψηφίσει πρόεδρο και γιατί αποστάτησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες;
Τον βουλευτή και γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρομελετά για μη δήλωση εισοδημάτων ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ το ΣΔΟΕ (Νοέμβρης 2013) Μετά έγινε Αποστάτης (στο δρόμο που χάραξε ο αρχιερέας Μητσοτάκης)... και - «Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να γίνουν εκλογές», δήλωσε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος(Αύγουστος 2014) - Καπερνάρος: Πριν αποφασίσω για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάρω τηλέφωνο τους ψηφοφόρους μου (Νοέμβρης 2014)