Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Στο κενό η σκευωρία συκοφαντίας του Θανάση Οικονόμου κατά του EpirusGate


Στο κενό η σκευωρία συκοφαντίας του Θανάση Οικονόμου κατά του EpirusGate

Ο πρώην βουλευτής απέσυρε τη μήνυση και δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο – Εκκρεμούν σε βάρος του μηνύσεις και Αγωγές


Στο κενό έπεσε πριν λίγο η σκευωρία συκοφαντίας και λάσπης που είχε στήσει τον Απρίλη του 2012 (λίγο πριν τις εκλογές του Μαϊου) κατά της διαδικτυακής κοινότητας χρηστών του EpirusGate, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα, Θανάσης Οικονόμου. 

Όπως θυμάστε με βάση μια αστήριχτη και έωλη "κατηγορία" και χρησιμοποιώντας μισόλογα, εικασίες και υπονοούμενα, επιχείρησε να πείσει τους δικαστές και την ΕΛ.ΑΣ. ότι δήθεν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είχαν πρόθεση να τον.... εκβιάσουν! 

Για το σκοπό αυτό δεν δίστασε να στήσει προεκλογικά ένα σόου μεθοδεύοντας να έρθει στα Γιάννενα μέχρι και κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που μπούκαρε σε σπίτια ψάχνοντας για πειστήρια που ουδέποτε βρήκε! 

Συγκεκριμένα πρόσωπα σπιλώθηκαν, διασσύρθηκαν, έχασαν τη δουλειά τους και συκοφαντήθηκαν όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και ανά το πανελλήνιο από τα... καμώματα του Θ. Οικονόμου, ενώ τοπικά φιλικά προς τον ίδιο ΜΜΕ, ανέλαβαν εργολαβικά να καταρρακώσουν καριέρες και υπολήψεις. 

Στις έρευνες που ακολούθησαν ουδέποτε ταυτοποιήθηκε IP οποιoυδήποτε "κατηγορούμενου" με συγκεκριμένες -συκοφαντικές κατά τον ίδιο- αναρτήσεις, ενώ ουδέποτε ο εγκαλών μπόρεσε να δώσει απάντηση στο ερώτημα περί υποτιθέμενου εκβιασμού: "Πότε, που και πόσα". 

Μέχρι σήμερα είχε ζητήσει και είχε πάρει αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ σήμερα το πρωί που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά διαμέσου του δικηγόρου του, ενημέρωσε τους αντιδίκους του, ότι από μόνος του αποσύρει τη μήνυση που τότε είχε καταθέσει! 

Όμως από εδώ και πέρα το έργο θα παιχτεί από την... ανάποδη για τον ίδιο και τις... ορτινάτσες του. 

Σύντομα θα κληθεί ως κατηγορούμενος να λογοδοτήσει στα ποινικά και Αστικά δικαστήρια για τη συκοφαντική δυσφήμιση που άδικα προκάλεσε σε δύο Γιαννιώτες δημοσιογράφους. 

Αρκεί να αναφέρουμε, ότι σε βάρος του -και όχι μόνο- εκκρεμούν τουλάχιστον τρεις μηνύσεις και τουλάχιστον τέσσερις Αγωγές ύψους πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. 

Ας πρόσεχαν! 
Όπως έστρωσαν ορισμένοι θα κοιμηθούν...