Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων πρώτη μεταξύ όλων των άλλων της Ελλάδας


Η Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων ΠΡΩΤΗ μεταξύ ΟΛΩΝ των άλλων της Ελλάδας!
«Ιατρική πρωτεύουσα της Ελλάδος» θα μπορούσαν πλέον δίκαια να ανακηρυχθούν τα Γιάννενα, αφού αυτή τη φορά και επίσημα με την «σφραγίδα» του περίφημου Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατατάσσεται στην 1η θέση, μεταξύ ΟΛΩΝ των Ιατρικών Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων!
Ας σημειωθεί ότι η αξιολόγηση Leiden 2014 εκτιμά την επιστημονική απόδοση 750 μεγάλων πανεπιστημίων σε ολόκληρο τον κόσμο! Χρησιμοποιώντας αυστηρή μεθοδολογία με πολλαπλούς βιβλιομετρικούς δείκτες, η αξιολόγηση έχει σκοπό να παρέχει έγκυρες εκτιμήσεις της επιστημονικής απήχησης των πανεπιστημίων διεθνώς.
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που με χθεσινή ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την πρωτιά της Ιατρικής Σχολής, συγχαίρει όλα τα μέλη ΔΕΠ, τους ερευνητές, τους μεταπτυχιακούς σπουδαστές, τους προπτυχιακούς φοιτητές και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό για τη συνεισφορά τους σε αυτό το ιδιαιτέρως τιμητικό αποτέλεσμα για το Πανεπιστήμιό μας.
Μάλιστα υπόσχεται ότι «θα κάνει ό,τι μπορεί, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την επίδοση των ερευνητικών και διδακτικών μας επιτευγμάτων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».