Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ουκρανία


Ουκρανικά τεθωρακισμένα κινούνται προς την εξεγερμένη Ανατολική Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ
Κάτοικοι προσπαθούν να εμποδίσουν τεθωρακισμένα φωνάζοντας «ντροπή»

Οι Ναζιστικές Αρχές του Κιέβου στέλνουν στην Ανατολική Ουκρανία ενισχύσεις με σκοπό να καταπνίξουν τις εξεγέρσεις πολιτών σε δύο τουλάχιστον κομβικά αστικά κέντρα, το Λουγκάνσκ και το Ντονιέτσκ.
Κατά γενική εκτίμηση οι υπηρεσίες ασφαλείας στις ανατολικές επαρχίες δεν υπακούουν με ενθουσιασμό στις οδηγίες των ναζιστών του Κιέβου, γι” αυτό και έχει αποφασιστεί ότι τις λεγόμενες «αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις» θα υλοποιήσουν δυνάμεις από τη δυτική και κεντρική Ουκρανία, πιστές στη ναζιστική φιλοδυτική ομάδα εξουσίας του Κιέβου, που χαρακτηρίζεται «χούντα» στην Ανατολή.
Η Μόσχα επιμένει ότι μεταξύ των ανδρών, που μεταφέρονται προς την Ανατολή είναι και μισθοφόροι της
BLACKWATER, οι οποίοι δεν έχουν δισταγμούς ως προς τη βία, την οποία θα διαταχθούν να ασκήσουν εις βάρος των Ουκρανών, που δεν αποδέχονται τη νομιμότητα των πρόσφατων αλλαγών στο Κίεβο και επιμένουν στη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι οι πολίτες την τύχη των περιφερειών τους.
Ένα από τα κονβόι των τεθωρακισμένων και των στρατιωτικών οχημάτων, που κινούνται προς το Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ, προσπάθησαν να εμποδίσουν πολίτες των γύρω περιοχών, ξαπλώνοντας στις ερπύστριες και φωνάζοντας «Ντροπή» στους στρατιωτικούς, που ετοιμάζονται να ασκήσουν βία εναντίον πολιτών.
Δείτε το σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο για τις μετακινήσεις ουκρανικών τεθωρακισμένων και τις προσπάθειες των πολιτών να τα σταματήσουν.
Νωρίτερα ο ασκών χρέη ναζιστικού «υπουργού Εσωτερικών» Αρσέν Αβάκοφ είχε προειδοποιήσει ότι θα έχει λύσει το πρόβλημα της Ανατολικής Ουκρανίας εντός 48 ωρών…