Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Tι είναι τα βουνά, ρε φλώρε;


 

Τι είναι τα βουνά, ρε φλώρε;

Θα πάρουν τα όπλα και θα βγουν στα βουνά, λέει ο Κασιδιάρης!Ποιοι, ρε μπούλη, θα βγείτε στα βουνά; Εδώ σας έσερναν στη ΓΑΔΑ και στα δικαστήρια και ούτε εκατό μέλη σας δεν τόλμησαν να έρθουν να σας υπερασπιστούν! Οι υπόλοιποι λούφαξαν και κάνουν πως δεν ξέρουν ο ένας τον άλλον.

Τι είναι τα βουνά, ρε φλώρε; Σοκάκια του Αγίου Παντελεήμονα, να ξεμοναχιάζετε κανέναν κακομοίρη και να τον μαχαιρώνετε, μαζεμένοι ανά δέκα και είκοσι;Μπουρδέλα της οδού Φυλής, να απειλείτε την τσατσά και να βουτάτε τις εισπράξεις; Ή πάγκος μικροπωλητή, για να αρπάζετε το εμπόρευμα του κάθε απόκληρου;Κι όπως λέει και η Αριστέα, πού ν' ανέβεις εσύ στο βουνό, ρε χλιμίτζουρα; Θα μείνεις με το πρώτο βοριαδάκι, με την αποτρίχωση που 'χεις κάνει.

Υ.Γ Μην αρχίσουμε τώρα να συζητάμε στα σοβαρά τη μαλακία που είπε ο μπούλης! Για άγριο τρολάρισμα προσφέρεται, όχι και για κουβέντα αν θα βγει στα βουνά με τους θρασύδειλους που έχουν μαζέψει...

 

 

 

 

 

 

 

 

Ω, Θεϊκή ξεφτίλα

Εγώ εθνικοσοσιαλιστής; τι λέτε, κύριε ανακριτά μου; εγώ πίτσες πάω τα βράδια στους Πακιστανούς! σοκολατάκια στους μαυρούκους! Ποιος Αδόλφος Χίτλερ, κύριε ‘νωματάρχα μου; Ο μόνος Αδόλφος που γνωρίζω εγώ, έχει βουλκανιζατέρ στην Αγουλινίτσα – μάλλον Ολλανδός κομουνιστής είναι! το ξέρατε ότι έχει κομουνιστές στην Ολλανδία; πολύ καλά παιδιά, να τα γνωρίσετε!

Γεια σου, ρε Μιχαλολιάκο! Λεβέντη της Ρούμελης, αστέρι της Μάνης!Ενας τοσοδούλης που απαρνήθηκε την ιδεολογία του, το κόμμα του, το καταστατικό του και κλαψουρίζει δημοκρατικά, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα...δημοκρατικά οργανωμένο κόμμα που βρίζει τη δημοκρατία κατά λάθος! Τι ‘ν’ τούτου δω, ωρέ; Παπάς, Κασιδιάρης κι άλλοι – ιδέαν δεν έχουν από βέσπα! ποιος Θανάσης; με τη δύναμη της σκέψης μου τον βάρηξα!Ωρέ τι λεβέντες είναι τούτοι; Στρίγκλες που έγιναν αρνάκια! κότες! – έτσι, μωρέ θα πάρουμε την Πόλη; Να φωνάζει η κόρη του Μιχαλολιάκου «χέστηκα» και να το εννοεί; Να του φέρνει η Ζαρούλια σφαίρα (μία) του φυρεράκου μέσα στη φυλακή και να εκλαμβάνεται η έρμη ως υπόθετο; Να βλέπουνε κοτζάμ φασίστες τον αγκυλωτό σταυρό και να τον φτύνουν; Τέτοια ξεφτίλα! Σφάξε με, αγά μου ν’ αγιάσω; ανάκρινέ με κυρ δικαστή μου, να γλιτώσω;Κιοτήδες και δειλοί, αθύρματα! Με ποιους μιλάμε; Εμείς προερχόμαστε από ένα γένος που οι κομουνιστές του πήγαιναν στα εκτελεστικά αποσπάσματα φωνάζοντας «ζήτω η Ελλάδα», «ζήτω η Ελευθερία»! Εμείς ανήκουμε σε ένα έθνος που οι αντιφασίστες, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ανέβηκαν στον Ολυμπο! Εμείς είμαστε από έναν λαό που τραγούδησε τον σκοτωμένο Χριστό εργάτη στη Θεσσαλονίκη του 1936, σαν νέο παιάνα για το ψωμί και την παιδεία, σαν νέον Ακάθιστο για την τιμή και την αξιοπρέπεια! Με ποιους μιλάμε; με φίδια που κάνουν τα χέλια για να γλιστρήσουν; Με καρικατούρες φασιστών; ουδέποτε άλλοτε, ακόμη και ο πιο ηλίθιος εθνικισμός, δεν έχει ξεφτιλιστεί τόσον, όσον τον ξεφτίλισαν αυτοί οι δειλοί γελοίοι.Με ποιους μιλάμε; Ο,τι είχαμε να πούμε με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής το είπαμε, και, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αντιθέτως, όποιος συνεχίζει στον ίδιο ντόρο, ανήκει στον ίδιο κατιμά.