Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Προσαγωγή από την αστυνομία 10 μαθητών του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας


Προσαγωγή 10 μαθητών του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας στην αστυνομία
Κατηγορούνται για φθορές στο υπό κατάληψη σχολείο τους, μετά από μήνυση του διευθυντή! Δέκα μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της τοπικής διεύθυνσης. Η σύλληψη έγινε ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλλει ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου και οι υπεύθυνοι του ΙΕΚ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο και αφορούσε μεταξύ των άλλων σε πρόκληση διακεκριμένων φθορών.
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, το πρωί έγινε η επέμβαση της Αστυνομίας στο σχολείο όπου βρίσκονταν οι δέκα μαθητές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχολείο που τελούσε υπό κατάληψη για αρκετές ημέρες, συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα προχωρήσει σε αναλυτική καταγραφή των ζημιών που έχουν προκληθεί.
Πως έφτασαν τα πράγματα στις καταγγελίες κατά μαθητών στην Ηγ/τσα...
Γιατί οι υπεύθυνοι του ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ πήγαν στην αστυνομία...
Το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο με το Επαγγελματικό Λύκειο, το οποίο είναι υπό κατάληψη, αφού οι μαθητές διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο χώρο της παιδείας και είναι δικαιολογημένη η διαμαρτυρία τους, ήταν αποκλεισμένο, έχοντας κοινή είσοδο με το ΕΠΑΛ. Όπως εξηγήθηκε, αυτή την περίοδο, μέχρι και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, το ΙΕΚ δέχεται αιτήσεις για εγγραφή μαθητών σ' αυτό. Αλλά και για πρόσληψη ωρομίσθιων καθηγητών. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες δεν είχαν πρόσβαση σ' αυτό, κάτι, που είχε ως αποτέλεσμα να είναι μειωμένος ο αριθμός των αιτούντων να φοιτήσουν στα διάφορα τμήματα.
Έτσι θεωρήθηκε ότι πρέπει να ανοίξει η πόρτα. Πήγαν στην αστυνομία οι υπεύθυνοι του ΙΕΚ και του ΕΠΑΛ, η οποία άνοιξε την είσοδο με εισαγγελική εντολή, σπάζοντας το λουκέτο, συνελήφθησαν 10 μαθητές και αφού έγινε δικογραφία σε βάρος τους, αφέθηκαν ελεύθεροι... Γίνεται λόγος και για φθορές, κάτι, που αρνούνται οι μαθητές.
Εισαγγελείς, δικαστές, "δάσκαλοι" της ντροπής, τσιράκια των γερμανοτσολιάδων, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Για μια ακόμη φορά η "δικαιοσύνη" των γερμανοτσολιάδων επιβεβαιώνει ότι είναι στο δρόμο που χάραξε ο Κ. Κόλιας, ο επίορκος δικαστής "πρωθυπουργός" της χούντας! Νέες συλλήψεις μαθητών που έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους!