Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική διαδήλωση στην Ηγουμενίτσα


Αντιφασιστική διαδήλωση στην Ηγουμενίτσα
Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή το απόγευμα με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και του Συλλόγου δασκάλων του Νομού.
Οι εκπαιδευτικοί με την πρωτοβουλία τους αυτή θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία της κοινωνίας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα κατά του φασισμού αλλά και της οικονομικής κρίσης και καλώντας τον κόσμο να αντιδράσει απέναντι στη φασιστική ιδεολογία.
-
-
-
Δελτίο τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας
Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή πολιτών του νομού στην αντιφασιστική διαδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας και η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας. Και οι πολίτες της Ηγουμενίτσας ένωσαν τη φωνή τους με τη φωνή των χιλιάδων διαδηλωτών όλης της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου στην απερίφραστη καταδίκη του φασιστικού μορφώματος της χ.α. και των πολιτικών που συντηρούν και εκτρέφουν το φασισμό.
Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,όπως και άλλες συλλογικότητες της πόλης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πρωτοβάθμιων σωματείων και στήριξαν τη διαδήλωση, ως όφειλαν και όπως απαιτεί η αναγκαιότητα της εποχής της ολομέτωπης αντεργατικής και αντιλαϊκής επίθεσης του κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και της μεθοδευμένης υπόθαλψης του φασιστικού φαινομένου.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας