Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Και οι Θεσπρωτοί θα δώσουν παρόν στην αυριανή συγκεντρωση για την ΕΡΤ στα Γιάννενα


Και οι Θεσπρωτοί θα δώσουν δυναμικό παρόν στην αυριανή, μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ,στα Γιάννενα!
Προσυγκέντρωση στο "Πάνθεον" στην Ηγουμενίτσα,αύριο στις 18:30
Αύριο Κυριακή 16 Ιουνίου, τα κινήματα που αγωνίζονται για την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πατρίδα μας, οργανώνουν στα Ιωάννινα, μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Ο αγώνας αυτός, δεν είναι μονοσήμαντος και δεν αφορά μόνον την ματαίωση του «ΜΑΥΡΟΥ» στην ΕΡΤ, αλλά αφορά κυρίως το γκρέμισμα της αυταρχικής και αντιδημοκρατικής εξουσίας στην πατρίδα μας, εξουσία που είναι πηγή για όλα τα δεινά που βασανίζουν τον Ελληνικό λαό.
Καλούνται όλοι οι Θεσπρωτοί να δώσουν ένα βροντερό παρόν και να στείλουν το διπλό μήνυμα προς την τρόϊκα εσωτερικού και εξωτερικού, ότι έφτασε το τέλος της μαύρης διακυβέρνησης της ΕΛΛΑΔΑΣ, και ότι γρήγορα ο τόπος μας θα γνωρίσει την πραγματική δημοκρατική διακυβέρνηση. για την οποία τόσο και τόσο αίμα έχει χύσει τούτος ο λαός.
Όποιος θέλει να μεταβεί συντεταγμένα προς τα Ιωάννινα , Η προσυγκέντρωση θα γίνει στο ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΤΗΝ Ηγουμενίτσα με ώρα αναχώρησης για Ιωάννινα τις 18.30.