Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Καταγγελία για τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης έναν "σύλλογο" που ξεφτιλίζει όλους τους Ηπειρώτες!!!


Το γλέντι τελείωσε και τα κλαρίνα σιώπησαν.
Κανένας μικροπωλητής ύστερα από απαίτηση του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης δεν έβαλε την πραμάτεια του έξω από το πανηγύρι. Κανένας δεν ενόχλησε τους φίλους του κλαρίνου αφού οι δημοτικοί "άρχοντες" τους έδιωχναν από τον χώρο για να μην μολύνουν το πανηγύρι.
Τα ερωτήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Εμείς απλά φιλοξενούμε σκέψεις μιας Κυρίας που βρέθηκε εκεί την πρώτη μέρα του διημέρου πανηγυριού:
"Με 5ευρω κουπόνι που έδινες στην είσοδο, μπορούσες να πάρεις ένα σουβλάκι και μια μπύρα... δωρεάν!!! Έτσι σου περνούσαν το 5ευρω της εισόδου!!! Όπου και αν το σχολίασα όλοι έμειναν άναυδοι.
Ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης χτές βράδυ ούτε λαχειοφόρο αγορά είχε .Αυτό νομίζω δίνει την κατάλληλη απάντηση !!! Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της Λειβαδιάς, ούτε από Ήπειρο ή Κρήτη, μου αρέσει όμως και πηγαίνω σε τέτοιες εκδηλώσεις και ανάλογα με τα κριτήρια μου τις υποστηρίζω.Αυτό με εξόργισε γιατί έγινε στις μέρες που όλοι ψάχνουμε τρόπους να αλληλοβοηθούμαστε!!!
Δηλαδή, με τον τρόπο τους, έκλειναν την πόρτα στους συνταξιούχους, στους άνεργους και στην νεολαία που δεν θα μπορούσε να πληρώσει!!!Αυτό που γράφω μην σας φανεί καθόλου απίθανο, όντως υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποι μας που και λιγότερο από 5ευρώ δεν μπορούν να δώσουν για να ξεχαστούν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!!! Να πάρουν μια δόση χαράς και ξεγνοιασιάς για λίγες ώρες!!!
Άραγε αυτός ο Σύλλογος Ηπειρωτών δεν επιδοτείται από τον Δήμο Ηλιούπολης;
Είναι... πολιτιστικός και θέλει να διαδώσει τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου;
Πότε επιτέλους θα διορθωθούμε σαν λαός!!!!
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας !!!"
Τα συμπεράσματα δικά σας... Υ.Γ. Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος Ηπειρωτών στην Αθήνα που ξευτιλίζουν την Ηπειρο!!!