Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η 132η Επέτειος Απελευθέρωσης της Άρτας


Η 132η Επέτειος Απελευθέρωσης της Άρτας
Από την Περιφέρεια Ηπείρου Π.Ε. Άρτας,ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Εορτασμού της 132ης επετείου της απελευθέρωσης της Άρτας από τον Τουρκικό ζυγό.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός οικιών και καταστημάτων διάρκειας δύο ημερών, ήτοι από το πρωί της 29ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 30ης Ιουνίου και φωταγώγηση της πόλης κατά τις βραδινές ώρες της 29ης και 30ης Ιουνίου 2013.
Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013στις 7π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης.Η Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα περάσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης παίζοντας εθνικά εμβατήριο και θούρια.Στις 8π.μ.θα γίνει έπαρση της σημαίας στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» και Τμήματος Στρατού.Στις 10.30π.μ. θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια θα εκφωνηθεί εντός του Ιερού Ναού ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κο Γεώργιο Παπατζίκο, εκπαιδευτικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο προ του Ιερόν Ναού του Αγίου Δημητρίου Ηρώο.Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.Στις 7.30μ.μ. θα γίνει υποστολή της σημαίας με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» και τμήματος Στρατού