Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Παραμυθιά


Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Παραμυθιά
Τελικά όπως ο δείχνει ο φακός κάτι παλιοτόμαρων ακροδεξιών προδοτών που έχουν στήσει και ένα κωλοsite στη Θεσπρωτία, κάτι βρωμιαρέων που επιπλέουν πάντα σαν τους φελλούς στα σκατά, και τώρα έχουν συνταχθεί με τους κατοχικούς της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και των ναζιστών χρυσαυγιτών που μαζί ψηφίζουν την υποδούλωση της χώρας, βρήκαν πολιτική στέγη, προς τιμήν τους, πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία βρέθηκαν στην Παραμυθιά στην ομιλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Σοφίας Σακοράφα και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.
Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Θεσπρωτίας Χάρης Γκουλιούμης (παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ), ο πρώην πρόεδρος του γενικού νοσοκομείου Ιωαννίνων Σωτήρης Κωσταράς (από το ΠΑΣΟΚ) αλλά και ο σύζυγος της νυν Δημάρχου Σουλίου (εκλεγμένη με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ) Σταύρος Μπότσης.
Αλλά και από τους 50-60 παρευρισκομένους στην εκδήλωση, το 80% προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ Δεν ξέρουμε εάν οι παραπάνω βρήκαν το οριστικό τους πολιτικό σπίτι στο ΣΥΡΙΖΑ ή απλά πήγαν διαβάζοντας την ανακοίνωση για την εκδήλωση, αφού και η ίδια η κα Σακοράφα, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ
Η παρουσία τους φυσικά και άρεσε στους τοπικούς ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ, αλλά έκανε στην κυριολεξία να σκυλιάσουν όλα τα κατοχικά παλιόμουτρα της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και των κατοχικών χρυσαυγιτών ναζιστών, που μαζί ψηφίζουν την μετατροπή της χώρας σε αποικία, γιατί είδαν ότι μάλλον κάποιος κόσμος ξυπνάει! Και από τέτοια προδοτικά κατοχικά τομάρια, έχει πολλά η Θεσπρωτία! Από το παρελθόν! Έχει παράδοση!!! Μη ξεχνάμε τον Χάροντα Μαχαπά!!!!