Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το αναμενόμενο δώρο του Κασιδιάρη στον Βενιζέλο


Το (αναμενόμενο) δώρο του Κασιδιάρη στον Βενιζέλο
Η ευγενική χορηγία του Ηλία Κασιδιάρη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ερώτημα που πρέπει να θέτει στον εαυτό του, όποιος ψήφισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής
Απρίλιος 05 2013 11:38
Όποιος θυμάται τι κατέθεσε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Προανακριτική για τον Διώτη και τον Παπακωνσταντίνου, να σηκώσει το χέρι του. Κανείς; Ας ρωτήσω κάτι πιο εύκολο. Τι πρόβλημα υπάρχει στην Προανακριτική και ποιο κακό παιδί αποβλήθηκε; Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζετε την απάντηση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα τεστοστερόνης και αποβλήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σαν να ήταν παιδάκι δημοτικού, ασχολήθηκε με το βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αντί για να προσπαθήσει να τον «στριμώξει» με ερωτήσεις. Αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε όφελος από το να ανασύρει αναμνήσεις από το στρατό και να εύχεται στην Ζ. Κωνσταντοπούλου «να κυοφορήσει» (πνευματικώς, όπως είπε), ο Ηλίας Κασιδιάρης τι όφελος είχε από το να τινάξει στον αέρα την διαδικασία στο πρώτο 20λεπτο; Ποιον εξυπηρέτησε ουσιαστικά; Μπορεί κανείς να επικαλεστεί την παρορμητικότητα της νιότης, όπως τότε που φοβούμενος ότι θα τον κόψει το σφυροδρέπανο της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», υπερασπίστηκε αντρίκεια τον εαυτό του απέναντι στο θηρίο Λιάνα Κανέλλη, που απειλούσε τη σωματική του ακεραιότητα. Αν δούμε όμως πιο προσεκτικά, τη στάση της «αντισυστημικής» Χρυσής Αυγής, η συμπεριφορά Κασιδιάρη, δεν εκπλήσσει. Από τον Χ. Παππά, που έκανε την ανάγκη του μπροστά στο MEGA, μέχρι τον Η. Κασιδιάρη, που είναι διαρκώς σε μια κατάσταση «φέρτε τις κάμερες, να τα σπάσω όλα», οι κινήσεις εντυπωσιασμού πολλαπλασιάζονται, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Ουσία μηδέν, κυνήγι στους αδύναμους και άλλοθι στην κυβέρνηση για να στρίβει όλο και πιο δεξιά. Μπορεί το μαντρόσκυλο να γαβγίζει, αλλά στα δύσκολα (μεταλλεία χρυσού, φορολόγηση κεφαλαίου, εναντίωση στις απεργίες) τον αφέντη του, δεν τον δαγκώνει. Αφού οι φίλοι του Η. Κασιδιάρη, σταματήσουν να πανηγυρίζουν για τη «μαγκιά» του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούν τι βγήκε από αυτόν τον καυγά; Ποιο ήταν το αποτέλεσμα, πέρα από το να εμφανιστεί ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για τα δεινά του ελληνικού λαού, ως θύμα μιας χυδαίας επίθεσης. Αν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αναρωτιόνταν πιο συχνά, «ποιος ωφελείται;» από τα πανηγυράκια, που στήνουν συχνά πυκνά οι βουλευτές της (παρουσία καμερών), το ποσοστό της θα παρέμενε ανάλογο με αυτό της νικοτίνης στα τσιγάρα. Το ποσοστό δηλαδή, που πρέπει να έχει ένα κόμμα, που χτυπά τους αδύνατους και προστατεύει με αριστοτεχνικό τρόπο τους δυνατούς.
Δικιο εχει ο αρθρογραφοςαυτο που θα ηθελα − o kos g να μαθω ειναι αν η χα το κανει αυτο απλα επειδη ειναι ανεγκεφαλοι η βασει σχεδιου
Προφανως βασει σχεδιου...Μην ξεχνας −  ZacTheowl  ότι πολλοί τους ψηφισαν "Για να μπουν στη Βουλή να τους δειρουν όλους" Αυτος ειναι ο λαος, τι νομιζεις??Ποσοι δεν ειπαν στην περιπτωση της Κανελλη "Καλά της έκανε??"
Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον βασικό• JohnDag o − o γρανάζι του συστήματος... Την δουλειά της την κάνει με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτό και της επιτρέπεται να υπάρχει... Δυστυχώς η έλλειψη παίδειας και η τάση του μέσου Έλληνα να ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις κι όχι για την ουσία, επιτείνει το πρόβλημα... Αλλά στην τελική, αυτοί είμαστε, αυτές οι παρατάξεις μας αξίζουν!!!!!
Ε βέβαια,μέχρι την είσοδο  − o Παντελής Φαναριώτης της χ.α στο κοινοβούλιο αλλά και στην κοινωνία,υπήρχαν αγανακτισμένοι Έλληνες,εναντίον πολιτικών.Από κει και πέρα με την πρωτοφανή και αξεπέραστη προπαγάνδα των αυγών,χωριστήκαμε σε νοικοκυραίους - πατριώτες που σκύβουν το κεφάλι και δε διαμαρτύρονται για τίποτα και σε αριστερούς που όταν φωνάξουν κατά των μέτρων,λοιδορούνται ως αναρχοάπλυτοι κτλ..Αυτό ξέρει να κάνει το σύστημα και όσοι πέσατε απ' τα σύννεφα σκεφτείτε ποιος έχει το πρόβλημα,αυτός που τα κάνει ή αυτός που τους ψηφίζει γι' αυτά που κάνουν.
• deltanutau• o − o Πολύ εύστοχο το άρθρο μεν. Ωστόσο οι ψηφοφόροι της ΧΑ για τους οποίους αναρωτιέστε αν έχουν καταλάβει το ρόλο του κόμματος που ψήφισαν, είναι σε μεγάλο βαθμό άτομα που μένουν σε μια καφενειακού-γηπεδικού επιπέδου αντιπαράθεση, στο "ξέρεις ρε ποιός είμαι εγώ" και πολύ αμφιβάλω κατά πόσο παρακολουθούν τις ουσιαστικές τοποθετήσεις και ψηφοφορίες στη Βουλή για να δει ποιούς εξυπηρετεί με την ψήφο της η ΧΑ. Φυσικά η ΧΑ ξέρει ότι έχει να κάνει με κάφρους, που τους ταΐζει θρασυδειλία και τζάμπα μαγκιά ενώ μπροστά στα μάτια τους κάνει τη "δουλειά".
• hkhk288• o − o Άδικο έχει ο αρθρογράφος?Πήγε ο μπαίνει να καταθέσει για ένα τόσο καυτό θέμα και αυτό που έμεινε είναι ο διάλογος Κάσι-Μπένυ. Αλλά τι λέμε τώρα....είτε έγινε επίτηδες είτε καταλάθος, η υπόθεση πάει για φουλ κουκούλωμα μπροστά στη μάπα μας κιόλας.Ήθελα να ξερα τι συζητάνε τόσο καιρό εκεί μέσα?
Κόρακας κοράκου μάτι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ! − o JohnA
Ψήφοι του στυλ "κατά λάθος• Saturn's Child• o − o οχι", γραφεία εύρεσης εργασίας με μισθούς και δικαιώματα χειρότερα και από τρόϊκα, μπαχάλεμα διαδικασιών για διακοπή τους , συναντήσεις σε διάφορες πόλεις με Ξενοδόχους, Εφοπλιστές κτλ. (για ζητήματα απεργειών, τις οποίες φυσικά η "αντιμνομηνιακή" ΧΑ δεν στηρίζει έως σαμποτάρει), ενεργή συμετοχή σε προβοκάτσιες (π.χ. επεισόδεια σε συγκεντρώσεις) και φυσικά φτηνός λαϊκισμός σε βαθμό αηδίας ( τσαμπουκάδες σε πάνελ, ομιλία σε στυλ οργανώμενου φιλάθλου σε σύνδεσμο κτλ.) για να μαζέψουμε ψηφαλάκια...Ο τίτλος τα "ματνρόσκυλα του συστήματος" τους ταιριάζει γάντι! edit: Πολύ εύστοχο άρθρο αλλά δυστυχώς η "ψυχολογία των μαζών" είναι μπάσταρδο πράμα, όσο προβάλονται (ακόμα και αρνητικά) τόσο ενισχύονται σε δημοτικότητα. Πρόβατα ρε γμτ...
Κασιδιαρης...... !! για• γιαννης καρουζακης• o − o δεστε φατσα!!! δεστε ολων της χρυσης αυγης τις φατσες!!!! ουλοι τους τυποι LOPROZO!!!! γεματοι κακια και μισος!!! γνησιες φασιστομουτσουναρες!!!!
• Pokos Pokopikos• o − o Στο μεγάλο κεφάλαιο κοτούλες, (βλέπε υπόκλιση Μιχαλολιάκου στην Μπακογιάννη, τσιμπουκάκια στους εφοπλιστές, συμφωνίες με την κανεδέζικη Eldorado και τους εργαζόμενους απέναντι στην λεηλασία της φύσης, ναι με τους τραπεζίτες στην συγχώνευση της ΑΤΕ), και στους ανυπεράσπιστους μετανάστες και γυναίκες τσαμπουκάδες. Ωραία αντισυστημικότητα ρε παληκάρια. Άντε και του χρόνου στην Αγιά Σοφιά...
πολυ ευστοχο το αθρο• konstantinos pelekoudas• o − o αυτος ακριβως ειναι ο ρολος της χ.α. το μαντροσκυλο και τον παιζει πολυ καλα δειχνει στον κοσμο που τα τρωει αμασητα οτι και καλα πολεμαει το κατεστημενο,φωναζουν αντε να δειρουν και κανα πακιστανο μεχρι εκει. απο την αλλη κανουν πλατη στο κεφαλαιο στηνουν επεισοδια οπως αυτο χθες να ξεγελανε τον κοσμο και ολα μια χαρα
Αν είναι να κριθεί εν καιρώ η −  konstantinos81  χα... τη βάψαμε! Όσο περισσότερο υπάρχει, τόσο το χειρότερο! Αφανισμός της τώρα!!!
http://litlepost.blogspot.gr/2013/04/6-2013.html