Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η αδιαφορία της διοίκησης του ΟΛΗΓ για την Ηγουμενίτσα με αφορμή επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΗΓ, ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ
Υποτίθεται πως η Διοίκηση του λιμανιού θα υποδεχθεί και θα…φιλοξενήσει τους πεντακόσιους (500) επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, που θα επισκεφθεί τον τόπο μας το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.
Σε όλα τα άλλα λιμάνια της Χώρας, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι διοικήσεις τους διοργανώνουν και εξειδικευμένες εκδηλώσεις υποδοχής των επισκεπτών.
Κάτι, ασφαλώς που δεν θα συμβεί στο δικό μας λιμάνι.
Γιατί η Διοίκηση του «αποφάσισε» να δείξει την αποτροπή και την ψυχρότητα στους επισκέπτες, που έρχονται (και) για να καταθέσουν τα ΕΥΡΩΛΟΥΚΙΑ τους στην τοπική Κοινωνία.
Από τους πεντακόσιους επισκέπτες, οι τριακόσιοι δήλωσαν την επιθυμία να επισκεφθούν για λίγες ώρες την πόλη της Ηγουμενίτσας (εμπορικά καταστήματα, καφετέριες κλπ).
Από το Επιμελητήριο προτάθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΗΓ Α.Ε. να μισθωθούν λεωφορεία, που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες από το λιμάνι στο κέντρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνος ψυχρά όπως πάντα, αρνήθηκε! Τ
όσο έντονο είναι το ενδιαφέρον του για τον τόπο που τον γέννησε, για την Κοινωνία, που τον ανέχεται, παραχωρώντας του θέσεις, εξουσίες και φυσικά παχυλό μισθό. Μετά παραπονιέται γιατί ολόκληρη η Θεσπρωτική Κοινωνία έχει ξεσηκωθεί εναντίον του και ο Δήμαρχος τον χαρακτήρισε ως ανεπιθύμητο!!!
Τελικά η δαπάνη μίσθωσης του λεωφορείου την ανέλαβε το Επιμελητήριο. Όσο για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ας είναι καλά, να τον θυμόμαστε και να τον χαίρονται εκείνοι που μας τον φόρτωσαν.