Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κλείνουν και την εφορία Φιλιατών






Κατεβάζουν ρολά στις ΔΟΥ

Γιγαντιαίες πρόκειται να είναι οι αλλαγές που θα γίνουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεση των δημοσιογράφων, πρόκειται να ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες.

Την ώρα που η φοροδιαφυγή «καλπάζει» και οι εντεταμένοι φορολογικοί έλεγχοι θεωρούνται μονόδρομος προκειμένου να παταχθεί η οικονομική διαφθορά, το υπουργείο Οικονομικών έχει στα «σκαριά» σχέδιο για μείωση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών.

Φορολογικοί κύκλοι, κάνουν λόγο για προγραμματισμένη και σχεδιασμένη κίνηση που σκοπό έχει να οδηγήσει τη φορολογική διοίκηση σε ιδιωτικοποίηση.

«Όταν κλείσουν οι εφορίες, ειδικά σε περιοχές της επαρχίας, οι πολίτες θα αναγκάζονται, προκειμένου να διευθετήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, να πηγαίνουν σε λογιστές. Οδηγούν την φορολογική διοίκηση σε ιδιωτικοποίηση» σημειώνουν.

Κατεβάζουν ρολά

Πλήρως κατατοπιστικό για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ».

Σύμφωνα με αυτό, από 1η Σεπτεμβρίου 2012 πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των εξής Δ.Ο.Υ: Μεταξύ των άλλων 200, και των Φιλιατών Θεσπρωτίας