Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οπλισμένος βοσκός πέρασε τα αλβανικά σύνορα κυνηγώντας τους κλέφτες του κοπαδιού του

Οπλισμένος βοσκός πέρασε τα αλβανικά σύνορα κυνηγώντας τους κλέφτες του κοπαδιού του
Στη Θεσπρωτία, 48χρονος βοσκός ενημέρωσε χθες το μεσημέρι την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας ότι άγνωστοι έκλεψαν πρόβατα, από το κοπάδι του, και τα έστειλαν στην Αλβανία.
Ο 48χρονος ενημέρωσε επίσης ότι σκόπευε να περάσει τα αλβανικά σύνορα και να τους κυνηγήσει με σκοπό να πάρει το κοπάδι του πίσω.
Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε τον βοσκό στα ελληνο-αλβανικά σύνορα, κοντά στο φυλάκιο Λημέρι της Θεσπρωτίας. Με ειδικό πραγματογνώμονα της Αστυνομίας, τον έπεισαν να γυρίσει πίσω, καθώς ο βοσκός είχε περάσει τα σύνορα. Όταν συνελήφθη βρέθηκε στην κατοχή του μία κυνηγητική καραμπίνα, την οποία είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει εναντίον των ληστών.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2012/02/blog-post_1661.html






Στους Αγίους Πάντες Φιλιατών, άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν τμήμα κοπαδιού αμνοεριφίων, τα οποία μετέφεραν στην Αλβανία! Ο παθών βοσκός την ώρα της καταγγελίας βρισκόταν στα Ελληνοαλβανικά Σύνορα και μετέβαινε προς την Αλβανία, προκειμένου να πάρει πίσω τα κλαπέντα ζώα! Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτηση των δραστών. Στο Λιμέρι Θεσπρωτίας, αφού προηγουμένως επείσθη από αστυνομικούς να επιστρέψει στο ελληνικό έδαφος, συνελήφθη ο 48χρονος Έλληνας βοσκός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε χωρίς άδεια και με την οποία είχε πυροβολήσει ασκόπως στον αέρα περίπου 20 φορές!
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/10252



Δηλαδή αυτό που λέει ο λαός μας, "εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόϊδι"! Δεν φτάνει που τον κλέψανε, τον συνέλαβε και η κατοχική αστυνομία της τρόϊκα! Η μόνη λύση είναι του βοσκού! Οπλισμένοι όλοι, μόνο που δεν ειδοποιούμε την κατοχική αστυνομία, αλλά γνωστούς φίλους οπλισμένους, μπουκάρουμε μέσα πυροβολόντας, και τα παίρνουμε πίσω!!!!