Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κρίνοντας τα γεγονότα της 12 Φλεβάρη από κάποια απόσταση

Κρινοντας πλεον τα γεγονοτα της 12 Φλεβαρη απο καποια αποσταση, θα βγαλουμε τα εξης συμπερασματα. Το ΚΚΕ, πιστο στην γραμμη του της συντεταγμενης υποχωρησης οποτε δεχεται επιθεση, της αρνησης οποιδηποτε συγκρουσης με τις κρατικες δυναμεις καταστολης, γιατι το κρατος επιτεθηκε πρωτο, προσπαθωντας να διαλυσει την διαδηλωση των 200.000 ανθρωπων, φυσουνιαζοντας πετωντας δακρυγονα και κροτου λαμψης ακομα και στον Θεοδωρακη και στον Γλεζο, και μετα αντεπιτεθηκαν οι αναρχικοι, μετουσιωνοντας στην πραξη το συνθημα της λαικης αντιβιας. Το ΚΚΕ λοιπον υποχωρησε και πηγε σπιτι του αμεσως, σαν κοτουλες του συστηματος που ειναι. Καμια σχεση δεν εχει το σημερινο ξευτιλισμενο ΚΚΕ, με το ΚΚΕ του 1945, ακομα ακομα και του 1964, αλλα και της δεκαετιας του 1970. Οι δυναμεις της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας, αποδειχτηκε για μια ακομη φορα, οτι δεν εχουν καμια σχεση με τις λαικες συγκρουσεις και την κοινωνικη αντιβια. Το μονο που τις διακρινει ειναι η δηθεν επιμονη τους να προσπαθουν να επιτυχουν το στοχο τους, στη συγκεκριμενη περιπτωση, να επιστρεψουν πισω στη πλατεια Συνταγματος. Αλλα οταν επιτιθονται οι κρατικες δυναμεις καταστολης με δακρυγονα κλομπ και ξυλο, και εσυ πας με γυμνα και κατεβασμενα χερια, ειναι λογικο οτι θα χασεις. Οι αναρχικοι, επιβεβαιωσαν την ανοδο και τη συγκεντρωση κοσμου και το ρευμα που εχουν την τελευταια δεκαετια, χρησιμοποιωντας την λαικη αντιβια, απεναντι στην βια του κρατους. Αλλα παραμενει και συνεχιζει το προβλημα που εχουν, που εγκειται στο αυθορμητο του χαρακτηρα του κινηματος τους. Δεν εχουν την ιδεολογικη απευθυνση της αριστερας, δεν εχουν λογο, και την αλλη μερα δεν μπορουν να δικαολογησουν καμια απο τις ενεργειες τους, και πανε παρακαλετα στην αριστερα για να τους αιτιολογησει αυτη ιδεολογικα τις κινισεις τους. Η αριστερα βεβαια αρνειται, γιατι δεν την συμφερει, και οι αναρχικοι αντιδρουν με το μονο που ξερουν. Βριζωντας και απειλωντας, οποιον βρεθει μπροστα τους.
Σημερα Πεμπτη 16 του μηνος, βγηκε η κατοχικη κυβερνηση του παπατρεχα του παπαδημιου, και ειπε οτι αποφασισε να απαγορευτουν οι διαδηλωσεις στο κεντρο της Αθηνας, αυτος που θα διαδηλωνει θα παιρνει αδεια απο την αστυνομια, και θα διαδηλωνει απο το πεζοδρομιο! Για να μην γινονται βανδαλισμοι λεει! Μα τους βανδαλισμους οι ιδιοι οι ασφαλιτες τις κανανε, και υπαρχουν και βιντεο που τα αποδεικνυουν αυτα! Και την επιθεση την εκανε πρωτη η κατοχικη αστυνομια με εντολη της κατοχικης κυβερνησης εναντια στον κοσμο που ειχε μαζευτει στο Συνταγμα, προσπαθωντας να τους διαλυσει. Οι αναρχικοι απλως αντιδρασανε στα δακρυγονα και στο ξυλο! Και δεν τρεξανε σαν κοτες! Για τα μονα που εχουν αναλαβει την ευθυνη, ειναι το καψιμο τραπεζων starbuns τοκογλυφικων ενεχυροδανειστιριων και κυριλατων μαγαζιων της Ερμου. Για τα αλλα, οπως ειπαμε, υπαρχουν βιντεο, που αποδεικνυουν οτι τα κανανε μπατσοι και ασφαλιτες! Οπως και ναχει! Να δουμε πως θα περιουρισουν οι κατοχικοι, 200.000 κοσμο που θελει να διαδηλωσει, και πως θα τον αναγκασουν να παει σπιτι του! Ουτε στρατος δεν μπορει να το καταφερει αυτο! Χωρις θυματα εννοειται! Αν και η κατοχικη κυβερνηση, μεσω του εκπροσωπου της μπατσαριας, εχει πει οτι θελει νεκρους! Για να το βουλωσει ο κοσμος. Αλλα η πεινα αλλα συμβουλευει και καθοδηγει. Κανενας δεν προκειται να κατσει στα αυγα του! Και τα 3000 ευρω που παιρνουν οι πραιτωριανοι των ΜΑΤ για να σακατευουν τον κοσμο, θα αποδειχτουν πολυ λιγα οταν ξεσπασει η λαικη οργη!






Aν χρεοκοπησουμε με κυβέρνηση του κουϊσλιγκ παπαδημιου, φυσικα δεν θα υπαρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις, ούτε τρόφιμα, ούτε πετρέλαιο, και η κατοχικοί θα ξεπουλάνε κομμάτι κομμάτι τη χώρα. Εαν, όπως μας συμβουλεύουν όλοι οι οικονομολόγοι, κηρύξουμε άρνηση πληρωμών στους τοκογλύφους, όπως έκαναν η Ισλανδία η Αργεντινή, το Εκουαδόρ, οι τοκογλύφοι θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο, εμείς θα βγούμε από την κωλοευρώπη του 4ου Ράιχ, γερμανικά αυτοκίνητα ηλεκτρικές συσκευές ναυπηγία, θα εκατανταπλασιαστή η αξία τους λόγω των δασμών, και όποιος τολμάει να πάει να αγοράσει θα βρίσκεται φυλακή, οπότε θα αναγκαστούν να ανοίξουν στην Ελλάδα, όπως ήταν παλιά ο Σαρακάκης και όλα τα ψηγεία κουζίνες και πληντήρια, που έκλεισαν γιατί έτσι απαιτούσε η κωλοευρωπη, καιθα ανοίξουν θέσεις εργασίας. Μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται ούτε στο ελάχιστο να θιγούν. Οσο για τους ξένους τοκογλύφους, το χρέος μας όπως έχουν πει όλοι οι οικονομιλόγοι, τοχουμε ξεπληρώσει μέχρι τώρα 10 φορές!!! Αυτά που πληρώνουμε είναι αισχρή τοκογλυφία που δεν στηρίζεται σε κανένα νόμο, γιαυτό και οι τοκογλύφοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο στις περιπτώσεις Ισλανδίας Αργεντινής και Εκουαδόρ!!!!


http://litlepost.blogspot.com/2012/02/16-2012.html