Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καταγγέλλουν τον τραμπούκο βολευτή Ιωαννίνων Θ. Οικονόμου για ξυλοδαρμό παραμονή πρωτοχρονιάς!

Kαταγγέλλουν τον τραμπούκο βολευτή Ιωαννίνων Θ. Οικονόμου για ξυλοδαρμό παραμονή πρωτοχρονιάς! Από τους γορίλες της προσωπικής του φρουράς βέβαια!
Σάλο έχει προκαλέσει στα Ιωάννινα η είδηση που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία ο βολευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θανάσης Οικονόμου πρωταγωνίστησε σε βίαιο επεισόδιο, που συνέβη το απόγευμα παραμονή Πρωτοχρονιάς σε γνωστό καφέ-μπαρ στην πλατεία Γυαλί-Καφενέ των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr, στο κατάμεστο μαγαζί διασκέδαζαν δεκάδες θαμώνες, ανάμεσά στους οποίους ο βολευτής μαζί με την προσωπική του φρουρά, οι συνεργάτες του από το πολιτικό του γραφείο και αρκετοί πολιτικοί του φίλοι που συχνάζουν εκεί. Κάποια στιγμή, ο βολευτής άρχισε να πηγαίνει με το ποτό του από τραπέζι σε τραπέζι και ευχόμενος να τσουγκρίζει το ποτήρι του, χαιρετώντας φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους.
Μόλις όμως έφθασε σε μια συγκεκριμένη παρέα τεσσάρων νεαρών, το κλίμα για αυτόν δεν ήταν και τόσο φιλικό, αφού ορθά κοφτά τού ζήτησαν να φύγει από το τραπέζι τους. Ο βολευτής θεώρησε αγενή και προσβλητική τη στάση τους και κουβέντα στην κουβέντα άρχισαν τα «μπινελίκια».
Τη σκηνή έβλεπαν η προσωπική του φρουρά, διάφοροι χαφιεδουπάλληλοι του καταστήματος, οι συνεργάτες χαφιέδες του γραφείου του αλλά και οι πολλοί στενοί του φίλοι χαφιέδες που βρίσκονταν στον χώρο. Αμέσως άπαντες όρμησαν κατά των νεαρών και, βρίζοντάς τους χυδαία, τους ξυλοκόπησαν άγρια. Στη συνέχεια, με εντολή του βολευτή οδηγήθηκαν στην υπόγεια σκάλα που οδηγεί στο WC και τους κράτησαν εκεί, μέχρι να έρθει η αστυνομία του, που εκτελεί εντολές, όπως και ο ίδιος άλλωστε, της κατοχικής τρόϊκας.
Η κατοχική αστυνομία της τρόϊκας των Ιωαννίνων παραδέχεται ότι έλαβε κλήση από το συγκεκριμένο καφέ-μπαρ και μετέβη εκεί, χωρίς ωστόσο να έχει καταγραφεί κάτι σχετικό στο βιβλίο συμβάντων. Κάτι που σημαίνει βεβαίως, όχι ότι δεν έγινε το περιστατικό, αλλά το ότι ο βολευτής έβαλε με τα γνωστά μέσα του, την αστυνομία τους, να σβήσει το γεγονός από το βιβλίο συμβάντων.
http://892fm.blogspot.com/2012/01/k.html