Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Αρτας στο πλευρό των εργαζόμενων Βοήθεια στο Σπίτι

e-mail που λάβαμε



Η ΔΑΣ-ΟΤΑ ΑΡΤΑΣ στο πλευρό των εργαζομένων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ ΑΡΤΑΣ συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου βρίσκονται σε επαναλαμβανόμενες απεργίες. Η πολιτική της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) που θέλει τον εργαζόμενο φτωχό, απλήρωτο, χωρίς δικαιώματα, χτυπά και τους εργαζόμενους του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Πάνω από 10 χρόνια συνεχόμενων συμβάσεων τους στέρησαν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι πάνω από 9 μήνες. Με την πολιτική φτωχοκομείου συνεχίζουν το πρόγραμμα μέχρι 31/12/2011 όπου μετά το σταματάνε, αφήνοντας στο δρόμο περίπου 3.500 εργαζομένους και 100.000 εξυπηρετούμενους του προγράμματος (άτομα τρίτης ηλικίας, κατάκοιτους, άπορους) στον καιάδα. Οι εργαζόμενοι να μην σκύψουν το κεφάλι. Να παλέψουν για μόνιμη και σταθερή εργασία, για αποτελεσματικότερη λειτουργία του προγράμματος.
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ ΑΡΤΑΣ υπογραμμίζει την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός Λαϊκού Μετώπου, κόντρα στο Μαύρο Μέτωπο της Πλουτοκρατίας, για να περάσει ο πλούτος στους εργαζόμενους, σ’ αυτούς που τον παράγουν.
Τέρμα πια η αφαίμαξη των Λαϊκών νοικοκυριών! Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Αγώνας για μια άλλη κοινωνία άλλη εξουσία, για τη Λαϊκή οικονομία – Λαϊκή Εξουσία

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία εργαζομένων Δήμου Αρταίων