Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κανείς εργαζόμενος του Δήμου Αρταίων να μη μείνει απλήρωτος

e-mail που λάβαμε


Δημοκρατική Αγνωστική Συνεργασία εργαζομένων Δήμου Αρταίων
Ο εχθρός μας είναι κοινός: Το ΜΑΥΡΟ κυβερνητικό ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ
Κανείς εργαζόμενος του Δήμου Αρταίων και για κανέναν λόγο και καμιά πρόφαση δεν πρέπει να μείνει απλήρωτος. Είναι πλέον καιρός να δυναμώσουμε τον αγώνα μας να παρθούν πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, να μην απολυθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εργαζόμενος, να μην εκχωρηθεί κανένας τομέας της Τ.Α σε ιδιώτες, να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν.
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Άρτας , το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από τις Ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, έχει τονίσει σ’ όλους τους τόνους ότι: Κοινός εχθρός, η αιτία όλων των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως εργατική Τάξη στο σύνολό της, είναι το ΜΑΥΡΟ κυβερνητικό ΜΕΤΩΠΟ. Συγκεκριμένα είναι τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ κα του ΛΑΟΣ, αλλά κα όσοι τους στηρίζουν και τους σιγοντάρουν ( Ντόρα και Κουβέλης). Είναι η πολιτική της Ε.Ε και των μονοπωλίων. Είναι οι Δημοτικές αρχές που αποδέχονται και υλοποιούν τους αντιλαϊκούς νόμους. Αποτέλεσμα της δικής τους πολικής, του δικού τους – ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ συστήματος- είναι η κρίση ΑΥΤΟΙ πρέπει να την ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, όχι οι εργαζόμενοι.
Τα λαϊκά στρώματα έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ.
Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, ήρθε η ώρα για γενικό Ταξικό Ξεσηκωμό. Είναι η ώρα να απαντήσουμε με ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. Ήρθε η στιγμή να απαντήσουμε με ΠΟΛΕΜΟ στον ΠΟΛΕΜΟ που μας έχουν κηρύξει, η πλουτοκρατία και τα κόμματά της αλλά και οι δυνάμεις στη δημοτική αρχή που αποδέχτηκαν τον Καλλικράτη και βασικά η πλειοψηφία που στηρίζει και εφαρμόζει την πολιτική αφαίμαξης των δημοτών.
Καμιά υποταγή, κανένας φόβος , καμιά αντίθεση μεταξύ εργαζομένων, καμιά μετάθεση των αιτιών και των υπευθύνων!!!
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Άρτας υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά ότι ο στόχος μας, ο προσανατολισμός μας πρέπει να είναι ξεκάθαρος. Αυτό τονίσαμε με την διακήρυξη πριν τις εκλογές, το κάνουμε πράξη με τις πρωτοβουλίες μας τόσο σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου όσο και με τις τέσσερες ανακοινώσεις μας από την ημέρα των εκλογών μέχρι σήμερα όπου:
ΠΡΩΤΟΝ: Προτείναμε την αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων στον καταμερισμό του Δ.Σ, το οποίο απέρριψε η πλειοψηφία!
ΔΕΥΤΕΡΟ: Προτείναμε την οργανωμένη, μαζική ανυπακοή στην πληρωμή του χαρατσιού της ΔΕΗ και την δημιουργία συνεργείου ηλεκτρολόγων του Δήμου Αρταίων για την επανασύνδεση του ρεύματος, σε περίπτωση που διακόψουν το ρεύμα σε κάποιον καταναλωτή.
ΤΡΙΤΟ: Προτείναμε την έκδοση ψηφίσματος αλληλεγγύης, στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας ( ψηφίστηκε ομόφωνα στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ) και την οικονομική ενίσχυσή τους.
ΤΕΤΑΡΤΟ: Εκφράσαμε ως ΔΑΣ-ΟΤΑ την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
Προς αυτή την κατεύθυνση ανάδειξης των προβλημάτων και καταδίκης όσων μας τα δημιουργούν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή όλων των αντιλαϊκών μέτρων, να μην παρθεί και να μην εφαρμοστεί κανένα σχεδιαζόμενο μέτρο. Κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής του ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ θα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, απ’ όπου κι αν προέρχεται.