Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η απόλυτη ξεφτίλα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου!!!

Η απόλυτη ξεφτίλα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου!!!

Για 300 ευρώ τα λύματα πνίγουν την Κακαβιά
Πλημμύρισαν τα υπόγεια του κτιρίου στην Κακαβιά όπου στεγάζονται ο τελωνειακός και ο Αστυνομικός Σταθμός γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι αρμόδια δεν έχει, όπως ισχυρίζεται 300 ευρώ για να πληρώσει το συνεργείο απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου!!!
Και όχι μόνο δεν έχει αλλά χρωστάει στο συνεργείο απόφραξης από προηγούμενη επίσκεψή του στο κτίριο.
Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο.
Μάταια εδώ και μέρες το τελωνείο έστελνε έγγραφά στην αρμόδια διοίκηση, μάταια αποδείχτηκε και η παρέμβαση των συνδικαλιστών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Το ταμείο, λέει, είναι μείον αδιαφορώντας φυσικά για τις τραγικές συνθήκες που δημιουργούνται για όσους εργάζονται στο κτίριο.
Το τραγικό είναι ότι στο υπόγειο λειτουργεί και... ιατρείο. Μάλιστα καλά διαβάσατε. Λειτουργεί ιατρείο το οποίο επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες ο νομίατρος ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμασι την απαράδεκτη, όπως και ο ίδιος την χαρακτήρισε, κατάσταση.
Επειδή όμως, κανείς από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν εργάζεται ούτε στο Τελωνείο, ούτε στον αστυνομικό Σταθμό Κακαβιάς, προφανώς ελάχιστα ενδιαφέρονται για αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρχουν με τα σκατά κατά την ώρα της εργασίας τους.
Φυσικά ελάχιστα ενδιαφέρονται αν στα δωμάτια που έχουν πλημμυρίσει με σκατά θα πρέπει να κοιμηθούνε και κάποιοι άνθρωποι.
Και επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει οι εργαζόμενοι στο κτίριο αποφάσισαν να κάνουν έρανο και με τα δικά τους λεφτά να καλέσουν το συνεργείο απόφραξης και το βυτιοφόρο εκκένωσης βόθρων.
Αυτά τα καλά...
http://892fm.blogspot.com/2011/12/blog-post_2165.html