Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η Πανηπειρωτική συγκαλεί Γ.Σ. για ενέργειες ενάντια στην κατάργηση ταχυδρομικής ατέλειας από έντυπα

e-mail που λάβαμε



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συγκαλεί Γενικό Συμβούλιο όλων των αποδημικών Συλλόγων, για τις 12-12-2011, για τον συντονισμό ενεργειών, προκειμένου να επανεξεταστεί η κατάργηση της ΑΤΕΛΕΙΑΣ αποστολής ταχυδρομικά των εντύπων που εκδίδουν οι Σύλλογοι.

Προς
1. Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΠΣΕ
2. Τους Προέδρους και τα Δ.Σ. των
Αδελφοτήτων – Ομοσπονδιών – Συλλόγων


Αγαπητοί Συμπατριώτες

Το Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. στη συνεδρίαση την 15/11/2011 αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλλει έγγραφη διαμαρτυρία στο Υπουργείο οικονομικών σχετικά με το προβλεπόμενο χαράτσι επί των ακινήτων που έχουν στην αποκλειστική τους κυριότητα τόσο οι Αδελφότητες και Ομοσπονδίες όσο και η Συνομοσπονδία μας, ζητώντας την κατάργησή του για τις ιδιοκτησίες όλων των Σωματείων.
Στην αυτή συνεδρίαση το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί προς το αυτό Υπουργείο για την κατάργηση της ατέλειας επί των εντύπων που εκδίδουν τα σωματεία μας, ζητώντας να επανέλθουν στο προηγούμενο καθεστώς ατέλειας.
Προς το σκοπό αυτό σας καλούμε σε κοινή συνεδρίαση την Δευτέρα 12-12-11 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα της ΠΣΕ για την σύνταξη και υπογραφή των ως άνω διαμαρτυριών, παρακαλούμε δε να έχετε μαζί σας και την σφραγίδα του Σωματείου που εκπροσωπείτε.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Οικονόμου Ιπποκράτης Μιχ. Κατσένης