Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επιβεβαιώνεται η εισβολή της ευρωπαϊκής χωροφυλακής eurogedfor στην Ηγουμενίτσα!!!

Οκτωβρίου 15, 2011
ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ…
από pirateincl
Απο το Δικτυο Σπαρτακος η ακόλουθη ανακοίνωση. Φαίνεται οτι οι ηγήτορες δυνάμεις της ΕΕ δεν ρισκάρουν στο ελάχιστο να μην θιχτούν τα συμφέροντάς τους και η χώρα να μήνει στον αιώνα τον άπαντα ενα προτεκτοράτο έρμαιο στις ανοιχτές αγορές και στην αποδίάρθρωση της παραγωγικής βάσης. Εστω και με κούρεμα του χρέους που γίνεται ήδη απο το ίδιο το σύστημα, το στοίχημα είναι η ελλάδα να μήνει παντα μεσα στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ , ενας χρόνιος αποπληρωτής δανείων ο οποίος θα εχει χασει οποιοδήποτε ιχνος δημόσια περιουσίας που ήδη ξεπουλιεται με ταχής ρυθμούς.
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
ΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ Ευρωχωροφυλακή-Eurogedfor!
Η κυβέρνηση, τρέμοντας την λαϊκή εξέγερση που ελλοχεύει και αφού δε μπορεί να βασιστεί ούτε στον Στρατό για να καταστείλει τον εχθρό λαό, έφερε μια Ταξιαρχία της Ευρωχωροφυλακής, της Eurogendfor. Ουσιαστικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετέφερε μια μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.
Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις “αύρες” που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάθηκαν.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία!
Δηλαδή ενώ ο κόσμος της εργασίας ετοιμάζεται να διαδηλώσει μαχητικά και μαζικά τις επόμενες μέρες ενάντια στις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις-εφεδρεία στο Δημόσιο τομέα, ενάντια στην Κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και του Κατώτατου Μισθού, ενάντια στα Χαράτσια και το γενικό ξεπούλημα τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μιλούν για άσκηση και όχι για μεταφορά αδίστακτων μονάδων Στρατοχωροφυλακής που μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί σε κατεχόμενες από τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το ΝΑΤΟ περιοχές!

http://litlepost.blogspot.com/2011/10/k-16-2011.html