Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Eπεισόδια και τραυματισμοί στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας

Επεισόδια και τραυματισμοί στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ατόμων που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μελών του ΚΚΕ σημειώθηκαν στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των φοιτητών.
Η διαμάχη είχε ξεκινήσει τις προηγούμενες ημέρες, όμως το μεσημέρι της Τετάρτης κορυφώθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Θεσπρωτίας Γιάννης Δημητρίου κι ένα ακόμη άτομο.
Όλα ξεκίνησαν όταν φοιτητές μέλη του ΚΚΕ δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα από άτομα του αναρχικού χώρου. Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν οι φοιτητές εγκλωβίστηκαν στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης και τότε κάλεσαν σε βοήθεια μέλη του ΠΑΜΕ.
Η συμπλοκή γενικεύτηκε, το μπλοκ όμως που είχε φτάσει με επικεφαλής τους οικοδόμους, φυγάδεψε τους φοιτητές.
Τότε μία ομάδα δέκα περίπου ατόμων, επιτέθηκαν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα εναντίον των συνδικαλιστών με αποτέλεσμα τους τρίτους τραυματισμούς.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_27.html










Δολοφονική επίθεση από "αναρχικούς" κατά του Προέδρου Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας και του Προέδρου του Σωματείου Οικοδόμων στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας!

H κόντρα μεταξύ του αναρχικού μπλοκ και του ΚΚΕ συνεχίζεται και στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας όταν μέλη της κατάληψης, σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, "ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" εκδίωξαν από την γενική συνέλευση των φοιτητών του ΤΕΙ τα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ και του ΜΑΣ.
Σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί και νέα γενική συνέλευση των φοιτητών και όταν σε αυτή εμφανίστηκαν φοιτητές μέλη του ΚΚΕ, δέχθηκαν την επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από άτομα του αναρχικού χώρου οι οποίοι μάλιστα εγκλώβισαν τους φοιτητές του ΚΚΕ μέσα στον χώρο της συνέλευσης.
Τότε οι εγκλωβισμένοι φοιτητές κάλεσαν σε βοήθεια σύντρόφους τους οι οποίοι έσπευσαν στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας με επικεφαλής τους οικοδόμους και φυγάδεψαν τους φοιτητές.
Κατά την ώρα που το επεισόδιο έδειχνε να έχει λήξει, μια ομάδα 10 "αγνώστων" απομόνωσαν και επιτέθηκαν με καδρόνια , μπουνιές και κλοτσιές, σε 3 άτομα, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Θεσπρωτίας Γιάννης Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, και οι δύο συνδικαλιστές, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Φιλιατών, δέχθηκαν σοβαρά χτυπήματα σε όλο τους το κορμί ενώ ένας εξ αυτών χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι μετά από χτύπημα με λοστό.
Την επίθεση αυτή κατήγγειλε πριν λίγο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας που συνεδρίασε σήμερα.
http://892fm.blogspot.com/2011/10/blog-post_4849.htm

Aνώνυμος says. 26 Oκτώβριου 2011 10.26 μ.μ.
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ <<10 ΑΓΝΩΣΤΟΙ>> ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 50-60 ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ.ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!!τα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ και του ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 7-8.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΩΣΤΟΣ...ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΛΩΣΤΟΣ...ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ....ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ.....ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...(ΤΕΙ)

Aνώνυμος says. 26 Οκτωβρίου 2011 11.26 μ.μ.
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Τα "10" ατομα που εκαναν τη δολοφονική επίθεση ήταν στην πραγματικότητα 5, λωστοι δεν υπηρχαν, δεν υπηρξε αποκλεισμος των φοιτητων μελων μεσα στο συνεδριακο, δεν υπηρχαν μπουκαλια, οι κυριοι αυτοι, ηλικιασ 50-60 χρονων, και προεδροι σωματειων, αντι να ασχολουνται με κατι αξιόλογο στη ζωη τους, ερχονται στο τει με παλουκια, να τραμπουκισουν ΠΑΙΔΙΑ τα οποια εχουν το 1/3 της ζωης τους. Ημασταν εκει, τα ειδαμε ολα. Δεν επικροτουμε τη βια που ελαβε χωρο σημερα εξω απο την εισοδο του τει, αλλα να λεμε την αληθεια. Τα μελη του ΠΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ηρθαν με ροπαλα στην εισοδο του τει, προκλητικα. Αλλα 3 λεπτα μετα το ολο σκηνικο ολα ειχαν εξαφανιστει απο το χωρο ως δια μαγειας... τετιοι τραμπουκισμοι δε πρεπει να ξαναλαβουν χωρο στο χωρο του τει ΑΠΟ καμια πλευρα. μπουχτισαμε πια με τα κομματα σας, δε μας αφηνετε να βρουμε λυση για τα σημαντικα προβληματα που μας απασχολουν...

ΔΑΝΑΗ says. 26 Οκτωβρίου 2011 12.09 π.μ.
Πέστα κορίτσι μου. Και να μας πουν και οι μεσήλικες τι δουλειά είχαν στα ΤΕΙ. Να υποκαταστήσουν την αστυνομία; Κι αφού το σωματείο οικοδόμων τουλάχιστον είχε ήδη βγάλει από τις 24 Οκτ 2011 και καταγγελία για τα γεγονότα στα ΤΕΙ όπου έλεγε μισές αλήθειες και αρκετά ψέματα; Πχ αναφέρουν πως ενεπλάκη στα επεισόδια και η Πρωτοβουλία Φοιτητών ενώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο και τα συγκεκριμένα παιδιά προσπάθησαν να χωρίσουν τους διαπληκτιζόμενους. Δεν αναφέρουν επίσης ότι την Τετάρτη, 19 Οκτ 2011, το ΠΑΜΕ αρνήθηκε να δώσει στη συγκέντωση που έγινε στην πλατεία δημαρχείου το λόγο στον πρόεδρο των φοιτητών και ανέβασε στο βήμα τον εκπρόσωπο του ΜΑΣ. Πρώτα ρίχνουν λάδι στη φωτιά και μετά το παίζουν αθώα θύματα.

Aνώνυμος says. 26 Οκτωβρίου 2011 3.08 π.μ.
ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 26 Οκτωβρίου 2011 10:26 μ.μ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΣΤΟΣ...ΚΙ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ 60 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ 'άτομα του αναρχικού χώρου οι οποίοι μάλιστα εγκλώβισαν τους φοιτητές του ΚΚΕ μέσα στον χώρο της συνέλευσης' ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ!(ΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ)

apostolos dimos says. 26 Οκτωβρίου 2011 3.57 π.μ.
anonimos says anonimos says .. oloi fovountai na poune tin apopsi tous leftera ,, auto einai to poio krima se olo auton ton axtarma ton blog .. paidia xipnate xexaste oti ipirxe os tora stin paliomoditiki ideologia sas.. o exthros einai apenanti kai oxi dipla sas, o laos enomenos mazi kai mono mporei na ferei ena telos stin mauri mizeria pou zoume kai distixos erxete akoma poio mauri .. eimaste poli ligoi gia na eimaste metaxi mas tsakomenoi .. anixte ta matia sas epitelous kai deste ti erxete kata pano mas













ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Τραμπούκικη επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ
Βίαιη επίθεση από γνωστή ομάδα αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών δέχτηκαν χτες το μεσημέρι μπροστά από την πύλη του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Γιάννης Δημητρίου. Δέχτηκαν την ύπουλη, τραμπούκικη επίθεση όταν έφευγαν από το ίδρυμα όπου παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Σπουδαστών. Οι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, αφού πρώτα διέλυσαν τη συνέλευση με αντικομμουνιστικό και αντιΠΑΜΕ οχετό, με βρισιές και απειλές κατά την τοποθέτηση του ΜΑΣ, στη συνέχεια, κάλεσαν σε ενισχύσεις άλλα «πρωτοπαλίκαρα» και έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν με ξύλα στους δύο συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πριν μπουν στο αυτοκίνητο. Διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν σε βοήθειά τους. Οι δύο δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου και θα παρέμεναν μέχρι και χτες το βράδυ.
Το σκηνικό τρομοκράτησης και εκφοβισμού στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας στήθηκε διόλου τυχαία την επομένη των πετυχημένων απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ με απειλές και τραμπουκισμούς εις βάρος της ΚΝΕ και του ΜΑΣ. Την Παρασκευή πετάχτηκε στην πόρτα σπουδαστή μέλους της ΚΝΕ σκισμένο πανό του ΠΑΜΕ και από διερχόμενο αυτοκίνητο εκτοξεύθηκαν απειλές εναντίον του, η δε παράταξη της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών» (ΜΛ-ΚΚΕ) στη γενική συνέλευση έκανε λόγο για απομόνωση του ΜΑΣ «έξω από τη συνέλευση».
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6514339&publDate=27/10/2011