Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις

11/10/2011
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις
Τις πιο παλιές και συνάμα πλέον φασιστικές μεθόδους χρησιμοποιούν ΜΜΕ και το «βαθύ» συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ της εκπαίδευσης αυτές τις μέρες, για να πλήξουν τις καταλήψεις. Μετά το περιστατικό στο 4ο λύκειο, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με την κινητοποίηση των μαθητών, τα «παπαγαλάκια» του λαϊκίστικου κυβερνητικού συνδικαλισμού έβαλαν στόχο το δίκαιο αγώνα των μαθητών και στα υπόλοιπα σχολεία.
ΠΑΣΟΚοι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί διαδίδουν ότι στα σχολεία γίνεται χρήση... κοκαΐνης, ότι μπαίνουν εξωσχολικοί, ότι γίνονται Σόδομα και Γόμορρα με προφανή το στόχο τους να μπει η αστυνομία στις καταλήψεις, όπως τους έχει διατάξει η πιο αυταρχική πολιτική ηγεσία των τελευταίων 20 χρόνων στο ΥΠΕΠΘ, η φράου Άννα και οι παρατρεχάμενοί της.
Στον «αγώνα» τους για να σπάσουν τις καταλήψεις, έχουν και τα ΜΜΕ συμπαραστάτες, τα οποία δεν διστάζουν να αναπαράγουν και τα μεγαλύτερα ψέματα προκειμένου να διασπείρουν την εντύπωση ότι οι καταλήψεις είναι άντρα ακολασίας και παρανομίας. Παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης και του θεάματος που διψάει για αίμα, μιζέρια και ακολασίες
Η επέμβαση του εισαγγελέα στο 4ο λύκειο μόνο πρόφαση είχε τη χρήση ναρκωτικών.
Κανείς δεν αναφέρει πουθενά ότι οι μαθητές σε τελευταία ανάλυση έκαναν αυτό που θα έκανε και ο τελευταίος με στοιχειώδη ανθρωπισμό, να φροντίσουν εξαρτημένους συνανθρώπους τους. Αυτό που δεν πράττει το κράτος της χούντας της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ διαλύοντας επί της ουσίας τις δομές στήριξης των εξαρτημένων ανθρώπων
Μετά τους δημόσιους υπαλλήλους, τους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς, βορά στους υπηρέτες του μνημονίου, από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ μέχρι τη ΔΗΜΑΡ και τη ΔΗΣΥ, γίνονται τώρα και οι μαθητές που υφίστανται τη μεγαλύτερη επίθεση και συκοφαντία.
Αντί λοιπόν να ψάχνουν αφορμές οι συνδικαλιστές και τα διοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην εκπαίδευση να δείξουν καλή διαγωγή στη Διαμαντοπούλου, ας απαντήσουν
δημόσια αν τολμάνε τι θα γίνει με τα βιβλία που λείπουν και πώς θα ζήσουν οι εκπαιδευτικοί με τους μισθούς πείνας που συμφωνεί η κυβέρνησή τους με την τρόικα.
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις
Όλοι δίπλα στον αγώνα των μαθητών..ο αγώνας τον μαθητών είναι και αγώνας των εργαζόμενων
ΝΑΡ Ηπείρου-νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Ιωαννίνων
http://narhpeirou.blogspot.com/2011/10/blog-post.html






Όργιο φημών και ανακρίβειες για τις καταλήψεις
Όργιο φημών κυκλοφορεί μετά από ανυπόγραφο (ως συνήθως) κείμενο που υποστηρίζει ότι δύο 15χρονες μαθήτριες νοσηλεύτηκαν την Παρασκευή σε κώμα από χρήση ναρκωτικών σε κατειλημμένο σχολείο των Ιωαννίνων. (Αν και οι αρχιψεύτες που το πρωτοκυκλοφόρησαν έχουν το θράσσος και λένε ότι το ρεπορτάζ του planet-greece.blogspot.com είναι πλήρως διασταυρωμένο κι επιβεβαιωμένο και δε δέχεται την παραμικρή διάψευση. Δε θέλουνε και διαψέυσεις οι αρχιψεύτες. Ε ρε θράσσος!!!!).
Το δημοσίευμα το οποίο έχει αναπαραχθεί κατά κόρον από αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, είναι ανυπόγραφο και η αστυνομική διεύθυνση παραπέμπει στην επίσημη ανακοίνωσή της την περασμένη Παρασκευή αργά το βράδυ για τη σύλληψη 20χρονου.
Ο συγκεκριμένος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 4ου λυκείου, η οποία όμως συνέβη την Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα και έχει να κάνει με τη διακομιδή τριών ατόμων από το προαύλιο του σχολείο στο νοσοκομείο.Τίποτα πέραν αυτού δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή. Στο μεταξύ, οι μαθητές του 4ου λυκείου με επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: «Τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη πτυχή των γεγονότων, διαδίδοντας πώς έγινε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών εντός του σχολείου, με αφορμή τη μεταφορά 2 ατόμων στο νοσοκομείο με πρωτοβουλία ορισμένων μαθητών. Οφείλουμε να τονίσουμε, υπερασπιζόμενοι το σχολείο μας, ότι ουδεμία χρήση ναρκωτικών έγινε μέσα στο σχολικό κτίριο. Οι 2 χρήστες δεν είχαν καμία σχέση με τους μαθητές του σχολείου, παρά μόνο όταν κάποιοι μαθητές προσφέρθηκαν να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ για να τους παραλάβει από τον αύλειο χώρο, ο οποίος επισημαίνουμε ότι δεν είναι υπό κατάληψη». Με ψήφους 108-70, οι μαθητές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου, στη συνέλευση που έγινε τη Δευτέρα το πρωί.
Διάψευση και για το "βιασμό της Άρτας"
Η αστυνομική διεύθυνση διαψεύδει το δημοσιεύμα, επίσης ανυπόγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητας για δήθεν περιστατικό στην Άρτα: "Σχετικά με δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στον ηλεκτρονικό τύπο (sites, blogs κτλ.) και αφορά ληστεία σε βάρος ανήλικης και του πατέρα της σε διαμέρισμα στην Άρτα από τέσσερις δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια ασέλγησαν σε βάρος της ανήλικης, σας γνωρίζουμε ότι τέτοιο περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας ούτε έχει αναφερθεί από Νοσοκομείο της Άρτας".
http://thesprotia-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_953.html







Στη βρώμικη παραφιλολογία το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων του ΚΚΕ των Ιωαννίνων
Η Κυβέρνηση είναι αυτή που νομιμοποιεί τα ναρκωτικά
Οι μαθητές δηλώνουν ότι μπορούν να περιφρουρήσουν τις καταλήψεις…
Σάλος έχει προκληθεί από τις βρωμιάρικες διαδόσεις ακροδεξιών κύκλων με τη συμπαιγνία της κατοχικής κυβέρνησης της τρόϊκα, όχι μόνο στα Γιάννινα, αλλά και σε όλη τη χώρα από τη δήθεν χρήση ναρκωτικών από νεαρούς σε υπό κατάληψη σχολείο της πόλης. Τώρα οι βρωμιαρέοι μιλάνε γενικώς και αορίστως για "νεαρούς" και όχι για μαθητές όπως έλεγαν στην αρχή! Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το περιστατικό, που οδήγησε τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο και ακόμη, όπως είναι λογικό, αυτό το πολύ σοβαρό γεγονός αποτελεί κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα Γιάννινα.
Χθες, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων των Ιωαννίνων του ΚΚΕ, σε ανακοίνωση βρωμιά–καταπέλτη, υιοθετεί και καταδικάζει τα δήθεν γεγονότα που έγιναν στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων και τονίζει ότι οι ίδιοι οι μαθητές «μπορούν και περιφρουρούν τις εκατοντάδες καταλήψεις σε όλη τη χώρα, τις πορείες τους και τις όποιες δραστηριότητες. Μεμονωμένα φαινόμενα δεν μπορούν να βλάψουν αυτή την αλήθεια».
Το ξεφτιλισμένο Συντονιστικό των εξαρτημένων μαθητών του ΚΚΕ δηλώνει πως καμία σχέση δεν έχει με εκφυλιστικές καταλήψεις και καλεί τα 15μελή και τα 5μελή συμβούλια και τις Γενικές Συνελεύσεις των σχολείων να πάρουν θέση, να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους, να απομονώνουν κάθε είδους προσπάθεια να αμαυρωθούν οι αγώνες τους!
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/7797