Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδεται ότι ήρθαν ειδικές δυνάμεις από την Ευρώπη στην Ηγουμενίτσα

Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της
από @ 20:13, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε. Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα. Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1341266
Καζάκης?
από ψυχραιμία 22:19, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
Κάπου διάβασα πως το ανέφερε σήμερα ο Καζάκης στο radio9. Δεν έχω ακούσει την εκπομπή. Εκτιμώ πως αν αληθεύει, ετοιμάζουν στάση πληρωμών και μπλοκάρισμα λογαριασμών των τραπεζών για να εκβιάσουν την κοινωνία, αφού βλέπουν πως δεν τους παίρνει άλλο με το σενάριο όπως εξελίσσεται. Δεν θα τους έφερναν για μια απλή διαδήλωση, καθώς απέδειξαν στις 28-29/6 πως έχουν τον τρόπο να τα βγάλουν πέρα. Ούτε θα τους έφερναν αν δεν προέβλεπαν πως κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί. Το σημαντικό μπορεί να περιλαμβάνει ως αφορμή τη δολοφονία διαδηλωτή στις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς όπως απεδείχθη από καθαρή τύχη δεν έχει συμβεί έως σήμερα.
Καλησπέρα από Ηγουμενίτσα
από (A) 22:03, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
Όχι απλώς δεν επιβεβαιώνεται αυτή η φήμη, που από ό,τι καταλαβαίνω κυκλοφόρησε από κάποιο blog (επομένως, από την αρχή επίφοβο περιστατικό ράδιο-αρβύλα), αλλά επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι απορώ γιατί η διαχειριστική ομάδα αφήνει την "είδηση" και στα τοπικά νέα, χωρίς να τη διασταυρώσει πρώτα.
Αν είχε περάσει μια...ταξιαρχία από Ηγουμενίτσα, σύντροφοι, θα το είχαμε πάρει είδηση, μην έχετε καμία αμφιβολία. Δεν είμαστε κλεισμένοι σε κάποια σπηλιά, ε;
Πολύ αμφιβάλλω αν αυτοί που έκαναν την αρχική δημοσίευση και αυτοί που έκαναν στη συνέχεια τις αναδημοσιεύσεις αντιλαμβάνονται τι σημαίνει "ταξιαρχία", πόσο μάλλον...μεταφορά της οδικώς με λεωφορεία!
Από επικοινωνία που είχα πριν λίγο με συντρόφους στη Λάρισα, μου είπαν πάνω-κάτω αυτά που γράφω και γω εδώ τώρα.



πηγή
από αντίφα 21:51, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
το παραπάνω είναι copy paste απο το αμφιβόλου ποιότητας blog
h**p://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html
egw allou ta vrhka
από anon 22:00, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
Tespa edw kai h agglikh metafrash gia opoion endiaferetai na diavasei, entelws plhroforiaka:
h*tp://thebuckshotter.blogspot.com/2010/03/eu-forces-to-invade-greece.html
προς αντιφα.
από @ 22:05, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011
σωστά.Κι όχι μόνο,αλλά όλα τα blogs χρησιμοποιούν αυτό σαν πηγή.Δεν διασταυρώνεται απο πουθενά αλλού.
Τα πατριωτικα σαιτ αναπαράγουν την είδηση
από υπόθεση 9:35, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
και είναι πρώτη σελίδα στο defencenet.
Αποσκοπούν στο να δώσουν εθνικό χαρακτήρα στην επερχόμενη εξεγερση και γενικα στις λαικές κινητοποιησεις.
Βλέπω συνεχίζεται η τυφλή εμπιστοσύνη στα chain letters, στο ελληνικό internet...
από Black against Blakes 0:03, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
Όποιος, είτε τον λένε Καζάκη είτε όπως αλλιώς, υποστηρίζει ότι μια ολόκληρη ταξιαρχία βρίσκεται στη Λάρισα και κανένας από εμάς που ζούμε εδώ δεν την πήρε είδηση ακόμα, τον προκαλούμε να μας πει που πιστεύει ότι κρύβονται...πέντε χιλιάδες άτομα και αν τυχόν τους βρούμε εκεί υποσχόμαστε να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσουμε εδώ.
Πείτε μας που πιστεύετε ότι κρύβονται και εμείς θα πάμε απόψε κιόλας να τους φωτογραφίσουμε!
Ιδού η Ρόδος...ή μάλλον...η Λάρισα!
Επειδή οι bloggerz είναι ανόητοι και δημοσιεύουν ό,τι τους ταϊζουν, ή στο κόλπο κάποιοι από αυτούς, πάτε με το ζόρι να το κάνετε και στο Athens Indymedia; Δε σας τα είπαν καλά. Είστε γελασμένοι. Κοινωνική μηχανική και βολιδοσκόπηση, εκεί που σας παίρνει, όχι στα κινηματικά μέσα!
Περιμένουμε να μας πείτε που κρύβεται η...ταξιαρχία!
(πάντως στην πόλη επικρατεί ηρεμία και οι μπάτσοι είναι είτε σπίτια τους είτε στα διάφορα κωλάδικα, για "υπηρεσία"...δε χρειάζεται περίμετρο το υποτιθέμενο στρατόπεδο, τσακάλια bloggerz;)