Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής στην Ήπειρο

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής στην Ήπειρο
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στους Νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του Νίκου Χουντή έχει ως εξής :
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
14:00 : Επίσκεψη στη Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» όπου θα έχει συνάντηση με το Σωματείο των εργαζομένων της εταιρίας και φορείς των συνεταιριστών κτηνοτρόφων με θέμα την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.
18:00 : Συνάντηση στο ξενοδοχείο «Ολυμπίκ» με την "Επιτροπή Αγώνα" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (εκπροσώπους ΔΕΠ - 2 συλλόγων εργαζομένων και φοιτητών). Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
20:00 : Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα : «Οικονομική Κρίση σε Ελλάδα και Ευρώπη: Η απάντηση της Αριστεράς» στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
10:00 : Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων και τοπικών φορέων. Συνάντηση με εκπροσώπους οικολογικών κινήσεων («Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Πέρδικας και Πάργας, ενάντια στην κατασκευή σταθμού συμπίεσης του αγωγού φυσικού αερίου»).
12:00 : Ανοιχτή συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με παρουσία μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στη αίθουσα «Πάνθεον» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ηγουμενίτσας
http://thesprotia-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_21.html