Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Για τους Δημόσιους Υπαλλήλους

Απολυονται οι δημοσιοι υπαλληλοι λεει η κατοχικη τροικα του 4ου Ραιχ και το τσουτσεκι της στην Ελλαδα ο Τζεφρυ Τσαντ (Παπανδρεου) μαζι με το μπατσοκ του, και καποιοι ηλιθιοι χαιρονται! Θα απολυθει λεει η φακλανα δημοσια που τον ταλαιπωρουσε ζητωντας του πολλα χαρτια σε μια δημοσια υπηρεσια. Και δεν καταλαβαινουν οι ηλιθιοι οτι 1) η φακλανα δεν προκειται να απολυθει αμα ειναι ρουφιανα του βουλευτη και του μεγαλοπαραγοντα. 2) Περισσοτερα χαρτια θα του ζητησουν τωρα, και περισσοτερο θα τον ταλαιπωρησουν! 3)Σε περιπτωση που γινει ιδιωτικη η δημοσια υπηρεσια, εκτος των προηγουμενων, θα του ζητησουν και 50 ευρω!
Και το πιο απλο. Τα παντα στο σημερινο συστημα ειναι αλυσιδα! Ο δημοσιος που θα απολυθει, θα προστεθει στην στρατια των ανεργων, καθιστωντας πλεον απλα αδυνατον να βρει καποιος δουλεια! Οσο ποιο λιγοι ανεργοι υπαρχουν, τοσο περισσοτερες ευκαιριες για δουλεια υπαρχουν!! Και οπως ειπαμε, τα παντα ειναι αλυσιδα!! Ο δημοσιος που θα απολυθει και θα προστεθει στη στρατια των ανεργων, δεν θα εχει πλεον λεφτα για να αγορασει προιοντα. Αρα θα κλεινουνε συνεχεια μαγαζια και βιομηχανιες που παραγουν αυτα τα προιοντα. Και θα απολυονται και αλλοι ιδιωτικοι υπαλληλοι, οι οποιοι θα προστιθενται στην στρατια των ανεργων, καθιστωντας αδυνατον να βρει καποιος δουλεια!
Εκτος αυτου. Οταν θα εχει περασει ο αλλος ενα δυο και τρια χρονια στην ανεργια, τα χρηματα που ειχε στην ακρη θα εχουν πλεον στερεψει, θα ψαχνει σαν τρελος για να βρει μια οποιαδηποτε δουλεια, και οι απαιτησεις του συνεχεια θα πεφτουν. Θα του πει ο βιομηχανος για δουλεια με 600 ευρω, και ας ειναι 50 χρονων με οικογενεια, και θα δεχτει. Αυτοματα, μολις τον παρει στην δουλεια του, θα παει ο βιομηχανος στους αλλους υπαλληλους του που παιρνουν 1200 ευρω, και θα τους πει απολυεστε!!!! Και αυτοι, οταν μεινουν στην ανεργια τρια χρονια, θα ριξουν τις απαιτησεις τους, και θα πανε να πιασουν δουλεια με 500 ευρω! Με 400 ευρω!! Με 300!!!! Και ετσι θα γινουμε ολοι κινεζοι, που θα δουλευουν 14 και 16 ωρες τη μερα για ενα πιατο μακαρονια (το ρυζι δε μ αρεσει!)! Χωρις σαλτσα!!!
http://litlepost.blogspot.com/