Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Να περιορίσει τις αναπηρικές συντάξεις επιδιώκει τώρα το ΙΚΑ


Νέο σύστημα εξέτασης από σήμερα…
Να περιορίσει τις αναπηρικές συντάξεις επιδιώκει τώρα το ΙΚΑ
Με στόχο τον περιορισμό των αναπηρικών συντάξεων, τίθεται από σήμερα, Πέμπτη σε λειτουργία το νέο σύστημα εξέτασής τους. Το Υπουργείο Εργασίας θέλει με αυτόν τον τρόπο (τι άλλο;) να περιορίσει τις δαπάνες, ενώ από το μέτρο προσδοκά έως το 2015, να μπουν στα ταμεία του 600 εκατομμύρια ευρώ! Σήμερα, οι αναπηρικές συντάξεις αποτελούν το 14% των καταβαλλόμενων από τα ασφαλιστικά ταμεία και στόχος είναι να περιοριστεί αυτό το ποσοστό στο 10%.
Σύμφωνα με το νέο τρόπο εξέτασης των αναπηρικών συντάξεων, θα συγκροτηθούν επιτροπές, στις οποίες θα μετέχουν 1.000 γιατροί όλων των ειδικοτήτων, που θα επιλέγονται με κλήρωση ανά 6 μήνες και θα είναι αμειβόμενοι. Το υπουργείο Εργασίας πιστεύει, ότι έτσι θα αποκλειστεί κάθε δυνατότητα ύποπτων… συναλλαγών, μεταξύ γιατρών και υποψήφιων συνταξιούχων!
Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι "μαϊμούδες" είναι μόνο η κατοχική κυβέρνηση της τρόικα και η μαϊμού φυλλάδες που υποστηρίζουν την πολιτική της ευρωπαϊκής εξαθλίωσης! Όλοι γνωρίζουν ότι τα λαμόγια και οι ημέτεροι που λαμβάναν παρανόμως αναπηρικές συντάξεις, δεν πατάγαν καν στις επιτροπές! Είχανε τα μέσα και τα κονέ, και τα λεφτά τους ερχόντουσαν κατευθείαν σπίτι! Και βαρβάτα λεφτά! Με κόλπα και λαμογιές! 5.000 ευρώ και άνω! Αλλά αυτοί ήτανε 3% και όχι 53% που λένε οι μαϊμούδες δημοσιοκάφροι των κατοχικών! Οι πραγματικοί ανάπηροι ταλαιπωρούνταν στις επιτροπές, και πολλοί κόβονταν!! Για το αίσχος του Ελλαδιστάν! Για να ξεπλένει ο Ρίζος του Βρώμικου Τύπου, και ο κάθε δημοσιοκάφρος, τα "μαύρα χρήματα που του έδιναν, πρέπει να δικαιολογεί αυτή την αισχρή κατάσταση μπανανίας στην οποία μας οδηγούν οι κατοχικοί! Τώρα λένε ότι οι πραγματικά ανάπηροι, πρέπει να ξαναπεράσουν από επιτροπές, στις οποίες περάσανε πριν 2 μήνες! Οι πραγματικά ανάπηροι, οι οποίοι είναι κατάκοιτοι!! Και είχανε περάσει με την βοήθεια του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι! Τώρα το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι διαλύθηκε, και οι εργαζόμενοι του έχουν απολυθεί! Οι πραγματικοί ανάπηροι έχουν ξεμείνει στην τύχη τους!! Και θα ξαναπεράσουν λέει επιτροπή!! Που ούτως η άλλως είναι να περάσουν σε ένα χρόνο!!! Ενώ τα δικά τους λαμόγια δεν θα περάσουν, γιατί έτσι έχει κανονιστεί!!!!
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/6963