Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα ψέματα των κατοχικών της Τρόϊκας για το Νοσοκομείο Φιλιατών, και όχι μόνο....

Τα ψέματα των κατοχικών για το Νοσοκομείο Φιλιατών, και όχι μόνο....

Τελευταία, το Νοσοκομείο Φιλιατών «παίζει» στην επικαιρότητα με …ελέγχους, πορίσματα, καταγγελίες για υπερκατάχρηση ακριβών φαρμάκων κλπ.
Έχει αναπτυχθεί μια νέου τύπου βιομηχανία «διαρροών» και «καταγγελιών» στα διάφορα ΜΜΕ, που, μάλλον, θα πρέπει να προβληματίσει, γιατί έχει να κάνει με «στοχοποίηση» γιατρών, πιθανότατα προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο πολίτης από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό μας Ίδρυμα, όπως και τα άλλα νοσοκομεία της Ελλάδας εξάλλου, εξ’ αιτίας, ασφαλώς, του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Άραγε βρισκόμαστε σ’ αυτό το στάδιο της ενορχηστρωμένης μεθόδου αποπροσανατολισμού;
Βρισκόμαστε στο στάδιο πολέμου των γιατρών από την κατοχική Τρόϊκα;
Βρισκόμαστε στο στάδιο ασυνεννοησίας μεταξύ κατοχικής Διοίκησης και γιατρών;

Αυτές τις απαντήσεις δικαιούται ο λαός να τις πάρει, σύντομα και υπεύθυνα.
Επειδή κανείς από το λαό δεν θέλει, ούτε και πρέπει να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Επειδή είδε το φως της δημοσιότητας έκθεση ελέγχου επιθεωρητών, που «καταλλήλως» διέρρευσε στα ΜΜΕ.
Επειδή η παραπάνω έκθεση, τελικά, υπεγράφει μόνο από έναν επιθεωρητή, αν και την εντολή και την διενέργεια ελέγχου την είχαν πάρει δύο!
Επειδή η εντολή αυτή δόθηκε στους ελεγκτές μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διεξήχθη, με εντολή του ίδιου προσώπου.
Επειδή κατά την ΕΔΕ, πάρθηκαν από την Διευθύντρια Γιατρό της επιλογής του ίδιου προσώπου που την παρήγγειλε, ένορκες καταθέσεις από 8 επιστήμονες – γιατρούς τεσσάρων Νοσοκομείων.

Θεωρώ πως όλοι οι Θεσπρωτοί πρέπει να μπουν μπροστά στα ψέματα των κατοχικών, και να υπερασπιστούν την συνέχιση και την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου!!