Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Συλλήψεις μαθητών των Ιωαννίνων στη κωλοΒαρκελώνη επειδή έκαναν μπάνιο σε πισίνα!

Συλλήψεις μαθητών ιδιωτικού σχολείου των Ιωαννίνων στη Βαρκελώνη επειδή έκαναν μπάνιο σε πισίνα !

Οι καθηγητές τους φυσιολογικά σαν άνθρωποι, κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου!!!
Τσακωτοί από την αλήτικη φασιστική Ισπανική αστυνομία, η οποία είναι γνωστή από τις δολοφονίες της ενάντια στους Βάσκους, έγιναν πέντε μαθητές ιδιωτικού λυκείου των Ιωαννίνων, που έκαναν εκδρομή στη Βαρκελώνη.
Οι μαθητές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους καθηγητές που τους συνόδευαν, έφυγαν από το ξενοδοχείο, στις πέντε τα ξημερώματα περίπου και αποφάσισαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, στην πισίνα ιδιωτικού συγκροτήματος που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση!!!
Εκεί προφανώς έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους, οι οποίοι πολύ γρήγορα κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και προχώρησε στην σύλληψη των άτακτων μαθητών.
Πληροφορίες μάλιστα, κάνουν λόγο για υποβολή μηνύσεων εναντίον των μαθητών.
Οι καθηγητές- συνοδοί, στο διάστημα αυτό, φυσιολογικά οι άνθρωποι, κοιμόταν τον... ύπνο του δικαίου!
Ενημερώθηκαν για το συμβάν από τις τοπικές αρχές λίγες ώρες αργότερα και αντί να πράξουν αυτό που προβλέπεται από τον ηλίθιο κανονισμό, να ενημερώσουν δηλαδή τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές και να επιστρέψουν δηλαδή στην Ελλάδα, ενείργησαν σαν άνθρωποι, και όχι σαν ζώα, και:
Τιμώρησαν τα πέντε άτακτα παιδιά με κατά ξενοδοχείο περιορισμό και συνέχισαν κανονικά την εκδρομή για δυο ακόμη ημέρες!
Ερώτημα παραμένει, αν κατά την διάρκεια της εκδρομής ενημερώθηκαν οι γονείς των πέντε μαθητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ιδιωτικού σχολείου, δεν έχει ακόμη ενημερώσει για το συμβάν, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι στο πρόγραμμα της εκδρομής υπήρξε και παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Άρσενάλ!
Ηθικό δίδαγμα. Αποφύγετε οι μαθητές τους αληταράδες φασισταράδες Ισπανούς! Μη ξαναπατήσετε στη κωλοχώρα τους! Τόσα όμορφα μέρη υπάρχουν στον τόπο μας, και αν η Θεσπρωτία για κάποιους πέφτει κοντά και για κάποιους μακριά, η δεν είναι του γούστου τους, υπάρχει η Ρόδος, υπάρχει η Κρήτη, η Θεσσαλονίκη η Καβάλα η Αλεξανδρούπολη, και τόσα άλλα πανέμορφα μέρη στην Ελλάδα μας, πολύ πιο όμορφα από το εξωτερικό! Και μη ξεχνάτε ότι υπάρχει οικονομική κρίση! Και δεν πρέπει να χαρίζουμε συνάλλαγμα σε ξεφτιλοισπανούς και άλλους!

http://892fm.blogspot.com/2011/04/blog-post_858.html