Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

E-Mail που λαμβάνουμε

Διάφορα e-mail που λαμβάνουμε, τα οποία είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα, αλλά δεν έχουν σχέση με τα τοπικιστικά θέματα του blog
 
http://www.e-pontos.gr/
Νεα, ανακοινωσεις, εκδηλωσεις, ενδιαφεροντα αρθρα και ειδησεις απο τον Ποντιακο χωρο εχουν ως σκοπο την ενημερωση ολων μας γυρω απο θεματα που αφορουν τον Ποντιακο Ελληνισμο. Βοηθηστε και εσεις στην ενημερωση βαζοντας απλα το email σας στη Μailing List του E-Pontos για να παιρνετε καθε φορα τις καινουργιες ενημερωσεις και στελνοντας στη διευθυνση theophilosk@gmail.com οτι ανακοινωσεις, εκδηλωσεις, νεα αλλα και ενδιαφεροντα αρθρα εχετε απο τους συλλογους σας αλλα και απο τον ποντιακο χωρο.
 
 
 
http://www.24grammata.com/
24γράμματα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
 
 
 
 
http://www.i-diadromi.com/
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΟΝ - ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ



http://greeksurnames.blogspot.com/
Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ. ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.... ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ......ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ........ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....................ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ....ΑΝΑΛΥΜΕΝΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 5.500 ΕΠΩΝΥΜΑ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.