Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κλείνει το Δημαρχείο Σουλίου η Δήμαρχος διαμαρτυρόμενη για το κλείσιμο του Εσπερινού Λυκείου Παραμυθιάς

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥΛΙΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Ο Δήμος Σουλίου διαμαρτύρεται έντονα για την συγχώνευση, κατάργηση ουσιαστικά, του Εσπερινού Γυμνάσιου Παραμυθιάς με το Εσπερινό Ηγουμενίτσας.
Από την αρχή ο Δήμος προέβη σε έντονα διαβήματα με τεκμηριωμένες θέσεις και προσωπικές παραστάσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του Εσπερινού Γυμνασίου και στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης και στην Υπουργό Παιδείας.
Παρά το δίκαιο του αιτήματός μας η απόφαση είναι αρνητική.
Το πρόβλημα αγγίζει συνολικά την Περιφέρεια Ηπείρου, γι’ αυτό ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε σύσκεψη στα Γιάννενα, στην οποία παραβρεθήκαμε και θέσαμε προφορικά και γραπτά το δίκαιο του αιτήματος.
Η πολιτεία δυστυχώς μας αναγκάζει να προβούμε σε δυναμικές αγωνιστικές μορφές, για να κάνουμε γνωστό σε όλο το κοινό του Νομού μας το αίτημα και να χτυπήσουμε το καμπανάκι στην πολιτεία.
Γι’ αυτό ο Δήμος Σουλίου την Τετάρτη 23 Μαρτίου και από ώρα 9:00 έως 11:00 κλείνει το Δημαρχείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καλεί τον εμπορικό κόσμο να κάνει το ίδιο με τα καταστήματα.
Προσκαλεί τους άλλους δύο Δήμους του νομού μας Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, τους φορείς και τα σωματεία σε δυναμική συμπαράσταση.
Όλοι λοιπόν στη συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο στις 23 Μαρτίου 2011 από τις 9:00 έως και 11:00 για να διατρανώσουμε το δίκαιο αίτημά μας και να πετύχουμε τη συνέχιση της λειτουργίας του Εσπερινού Γυμνασίου Παραμυθιάς.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
http://892fm.blogspot.com/2011/03/blog-post_4320.html