Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο καθυστερημένος Μητροπολίτης Κόνιτσας αντίθετος με το καρναβάλι

Ο καθυστερημένος Μητροπολίτης Κόνιτσας αντίθετος με το καρναβάλι
Μήνυμα κατά του καρναβαλιού στέλνει ο καθυστερημένος Μητροπολίτης της Κόνιτσας, μιλώντας για ειδωλολατρικά απομεινάρια, και τις γνωστές αηδίες που λέει η χριστιανική νομενκλατούρα των κοιλαράδων Μητροπολιτών που αμφισβητεί την ελληνική παράδοση, και βρίσκει ως συνήθως και κάτι απίθανες δικαιολογίες για τις βλακείες που λέει για σπατάλη που δεν αρμόζει στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της NET, ο καθυστερημένος σκοταδιστής και οπισθοδρομικός Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του, την θλίψη του για τα σχέδια να διοργανωθεί καρναβάλι στην πόλη και τονίζει ότι ενώ η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις κοινωνικές τάξεις της ακριτικής επαρχίας κάποιοι μοιάζουν να ζουν σε άλλον πλανήτη. Βέβαια ο χοντροκονομημένος Μητροπολίτης δεν βάζει το χέρι του στη τσέπη η στα παγκάρια της Μητρόπολης, για να δώσει κάτι στους φτωχούς, αλλά όλο "να φάωμεν, να φάωμεν"!!!
Tο κινηματογραφικό έργο με την Υπατία το έχει δεί; Να το δεί, για να καταλάβει τα φρικτά εγκλήματα κάτι καθυστερημένων χριστιανών σαν και του λόγου του!!!!!