Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πυροβόλησε 17χρονο γιατί ενοχλήθηκε από τα βεγγαλικά

Πυροβόλησε 17χρονο γιατί ενοχλήθηκε από τα βεγγαλικά
66χρονος κάτοικος Φιλιατών πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια 17χρονο γείτονα του γιατί ενοχλήθηκε από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που έριχνε ο νεαρός. Το περιστατικό συνέβη στις 11:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 66χρονος βγήκε από το σπίτι του, οπλισμένος με την κυνηγετική του καραμπίνα και κινούμενος εναντίον του 17χρονου τον πυροβόλησε.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών ενώ ο 66χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τα περιπολικά να πλησιάζουν στο σπίτι του, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, όπου παραδόθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος, είναι άνεργος, με πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν παίρνει σύνταξη γιατί δεν έχει ένσημα. Ο 17χρονος, μαζί με 2 άλλους συνομηλίκους του, για πλάκα, πετάγανε διναμιτάκια έξω από το παράθυρο που κοιμάται ο 66χρονος στο σπίτι του το οποίο είναι ισόγειο. Βγήκε τους έβαλε τις φωνές, και οι μικροί συνέχισαν να τον κοροϊδεύουν και να πετάνε διναμιτάκια. Φώναξε την αστυνομία, αλλά μόλις την είδαν η παρέα κρύφτηκε και συνέχισαν όταν έφυγε. Βγήκε έξω ο 66χρονος με το κυνηγετικό του όπλο, και πυροβόλησε μιά φορά στον αέρα. Οι μικροί τότε άρχισαν να τον κοροϊδεύουν πιο πολύ, και τότε πυροβόλησε στο έδαφος, τα σκάγια εξοστρακίστηκαν και χτύπησαν τον μικρό στο πόδι.