Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Γιάννενα!

ΠΕΡΙ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΧΥΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ
Γιατί μέχρι σήμερα όλοι – μα όλοι – οι Περιφερειάρχες ήταν θιασώτες της αρχής του Ήπειρος = Γιάννενα?
Συμφωνώ απόλυτα με τη νέα Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Σουλίου, ως προς την άρνηση της να δεχθεί την «πανηπειρωτική» λειτουργία του… διανομαρχιακού ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.
Όμως δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Σήμερα απευθύνομαι στους δυο Περιφερειάρχες, αιρετό και διορισμένη για να τους ευαισθητοποιήσω στο θέμα της ιδιότητας τους.
Γιατί μέχρι σήμερα όλοι – μα όλοι – οι Περιφερειάρχες ήταν θιασώτες της αρχής του Ήπειρος = Γιάννενα.
Δυστυχώς η διορισμένη Περιφερειάρχης είναι αυτής της αρχής.
Αλλά και ο αιρετός Περιφερειάρχης, αποφασισε την χωροθέτηση ενός ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ μέσα στα διοικητικά όρια του πρώην Νομού Ιωαννίνων, στη θέση του χωριού Ελληνικό, μέσα στο χωριό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εύλογες αντιδράσεις από τους κατοίκους.
Πότε επιτέλους οι Περιφερειάρχες θα αποφασίσουν να συμπεριφερθούν, όχι σαν Ηπειρώτες, γιατί για την Ήπειρο είναι αδιάφοροι, αλλά σαν Έλληνες; Η έστω, απλώς σαν άνθρωποι! Να ρωτήσουν τις γνώμες των κατοίκων αυτών των χωριών, οι οποίοι έχουν σίγουρα καλύτερες προτάσεις από κάτι «ειδικούς» - τρωκτικά του δημοσίου χρήματος που τους περιτρυγιρίζουν! Και όχι να ενεργούν σαν σαν υπάλουα ασπόνδυλα της ξένης κατοχικής τρόϊκας του 4ου Ράϊχ που έχει επιβάλλει το μαστίγιο της στον λαό της Ελλάδας, συνεπικουρούμενη από την κατοχική κυβέρνηση.
Αλλά η καταπίεση έχει και συνέπειες!
Μην ξεχνάτε την Τυνησία και την Αίγυπτο!!!!!!