Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο αγωγός φυσικού αερίου να περάσει παράλληλα στην Εγνατία και το εργοστάσιο να γίνει στη Βιομηχανική περιοχή της Ηγουμενίτσας!

Ορίστε η απάντησή μας σε σχετικα σχόλια ΑΝΩΝΥΜΩΝ αναγνωστών :

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ Says:
20 Φεβρουαρίου 2011 2:19 μ.μ.

· Κακώς βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να είστε σωστά πληροφορημένοι.
Αυτά γράψαμε στον κο Πάγκαλο:
"...Η Πάργα , “το στολίδι της Ηπείρου”, είναι από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Ο τουρισμός εδώ είναι η κυριότερη πηγή εισοδήματος, για πάνω από 7.000 ανθρώπους, συνεισφέροντας σημαντικά στο Α.Ε.Π. ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, και προφανώς είναι άμεσα συνδεδεμένος με το υψηλής ποιότητας φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής ( Σύβοτα , Πέρδικα, Πάργα, Αχέροντας ) και όλη η τουριστική διαφήμιση βασίζεται σε αυτό.
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η διέλευση του αγωγού και η χωροθέτηση του σταθμού συμπίεσης φυσικού αερίου στην περιοχή θα επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στην οικονομία της που κανένα «αντισταθμιστικό όφελος» δεν θα μπορέσει να αναιρέσει".
Και πιο κάτω: "Η πιο λογική λύση για την υλοποίηση αυτών των έργων θα ήταν η διέλευση των αγωγών παράλληλα στην Εγνατία οδό προς Ηγουμενίτσα και τα εργοστάσια να εγκατασταθούν στην ήδη καθορισμένη Βιομηχανική Περιοχή της Ηγουμενίτσας αφήνοντας άθικτες τις παρθένες ακτές του Ιονίου που έχουνε προδιαγραφές για πραγματική πράσινη ανάπτυξη με εναλλακτικές μορφές τουρισμού και επενδύσεις σε ανανεώσιμες πήγες ενέργειας".
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!
ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ;
http://892fm.blogspot.com/2011/02/blog_20.html