Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Αγωγός φυσικού αερίου. Παραίτηση των μελών της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Πέρδικας

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/
ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ:ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΔΙΚΑΣ!!!!
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ Πέρδικας ,αποφάσισαν ομόφωνα σε συνεδρίασή τους την Δευτέρα 20-12-2010,σε παραίτησή τους.
Ορισμένοι δε ακόμη και από απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ!
Με επιστολή τους προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος ,καταγγέλλουν βουλευτές ,υπουργούς και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου!
Επίσης, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, σε ολομέλεια την Δευτέρα 27-12-2010 στο Συνεδριακό Κέντρο Πέρδικας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου.
Η γλώσσα που χρησιμοποιούν στην ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή,μιλώντας για εμπαιγμό,κοροϊδία ακόμη και για αρπαγή της ψήφου στις πρόσφατες εκλογές!
Είναι μια στάση που τους τιμά σαν άτομα και πολίτες αυτού του τόπου ,που πάνω από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες βάζουν το συμφέρον της Πέρδικας!
Η Πέρδικα δείχνει ενωμένη στον κοινό αγώνα,της μη διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου από τα διοικητικά όρια της,πέρα και πάνω από πράσινες,κόκκινες και γαλάζιες σημαίες!!
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
(όποιος θέλει να δει το κείμενο, πηγαίνει σε αυτήν την διεύθυνση)
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/12/blog-post_6303.html




Το κείμενο
Συντρόφισσες και Σύντροφοι
Η συντονιστική επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πέρδικας σε έκτακτη και επείγουσα συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα 20-12-2010 έχοντας πλήρη απαρτία και παρουσία όλων των μελών της με μοναδικό θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα του φυσικού αερίου στην περιοχή μας.
Ύστερα από μια έντονη συνεδρίαση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της για το παραπάνω θέμα και διαλογική συζήτηση καταγγέλλουμε:
1) την αδιάλλακτη στάση του υπουργείου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα για την μη εξεύρεση άλλης θέσης της διέλευσης του αγωγού επιμένοντας μόνο στην περιοχή μας.
2)Ότι με τον ερχομό των μηχανικών της ΔΕΠΑ στην περιοχή μας κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα και αποφάσεις στην περιοχή μας.
3) για άλλη μια φορά εκφράζουμε την αγανάκτηση και την οργή της τοπικής κοινωνίας για το θέμα και επιφυλασσόμαστε στο μέλλον για πιο σκληρές και ακραίες αντιδράσεις όλης της τοπικής κοινωνίας μέχρι εσχάτων.
4) ότι παρά τις υποσχέσεις των τομεάρχων του ΠΑΣΟΚ προεκλογικά εδώ στην Πέρδικα το 2008 και 2009 (Άντζελα Γκερέκου τομεάρχης Τουρισμού) και (Σ. Κουβέλη τομεάρχης Περιβάλλοντος) ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτήν την περιοχή να καταστραφεί. Σήμερα το 2010 διαπιστώνουμε ότι δεν υλοποιήθηκαν ποτέ αυτές οι δεσμεύσεις και υποσχέσεις.
5) ότι παρά την δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική ομιλία του στα Γιάννενα ότι με το έργο αυτό δεν θα θίξουμε καθόλου τις τουριστικά αναπτυσσόμενες περιοχές του Νομού Θεσπρωτίας και ότι θα διασφαλίσουμε και θα διαφυλάξουμε τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής.
6) ότι παρά τη δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας στην Αθήνα λέγοντας ότι θα κάνουμε παράκαμψη του αγωγού από την περιοχή σας.
7) ότι στην τελευταία συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος μεταξύ του Υφυπουργού Κ. Μανιάτη, παραγόντων της ΔΕΠΑ παρουσία του Βουλευτή Θεσπρωτίας Χ. Κατσούρα. του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γ. Κάτσινου. και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κ. Μανιάτης δήλωσε ότι « ότι έχουμε αργήσει πολύ το έργο και πρέπει να τελειώνουμε.
8) ότι για άλλη μια φορά επισημαίνουμε την αγανάκτηση των μελών και φίλων της Τ.Ο. Πέρδικας για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία που υπέστησαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υφαρπάζοντας την ψήφο τους χωρίς να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. Για το θέμα του φυσικού αερίου.
9) 9) θέλουμε να κάνουμε σαφές σε όλα τα ανώτερα όργανα του κόμματος μας, Νομαρχιακή Επιτροπή, Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου. Εθνικό Συμβούλιο, ότι όποτε το κόμμα δεν άκουσε, δεν έσκυψε στα τοπικά προβλήματα δεν αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών και αποκόπηκε από την βάση της κοινωνίας οι πολίτες το τιμώρησαν.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Καταθέτουμε τις παραιτήσεις μας στα αρμόδια όργανα του κόμματος από μέλη της συντονιστικής Επιτροπής της Τ.Ο. Πέρδικας και επιφυλασσόμαστε για περεταίρω ενέργειες.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Σ.Ε. ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΕΡΔΙΚΑΣ
http://892fm.blogspot.com/2010/12/blog-post_6663.html