Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τιμή για τους Ηπειρώτες ο Βαγγέλης Παπαχρήστος

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ναι. Δεν επέτρεψε να ξευτελίσει την πολιτική.
Το προσπάθησε και το πέτυχε.
Ας τον ακολουθούσαν και οι άλλοι συνάδελφοί του.
Γιατί δεν είναι, κυρίως, οι πολιτικοί που κινδυνεύουν από την πλήρη απαξία. Κυρίως είναι η πολιτική, όπως την επιβάλουν κάποια συμφέροντα, για να την ασκήσουν οι πολιτικοί, που κινδυνεύει θανάσιμα.
Αυτήν την Ελληνική, την υπερήφανη, την πατριωτική, την υπεύθυνη πολιτική διέσωσε προχθές ο Ηπειρώτης Βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος, τουλάχιστον από την πλευρά του.
Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.
Η διαγραφή του από τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό, ήταν βέβαιη και αναμενόμενη και γνωστή σ’ όλους, αφού η απόφασή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο είχε γνωστοποιηθεί από τον ίδιο σ’ όλα τα κομματικά και Κυβερνητικά όργανα.
Είναι βέβαιο πως πολλοί επιχείρησαν να τον μεταπείσουν.
Χωρίς να το κατορθώσουν, γιατί ο Ηπειρώτης πολιτικός είναι γεννημένος και γαλουχημένος να ασκήσει πολιτική και όχι να την υπηρετεί κατευθυνόμενος.
Η σθεναρή και υπερήφανη αυτή στάση του, τιμά ιδιαίτερα εμάς του Ηπειρώτες, σαν πολίτες, γιατί, για πολλές δε καετίες, είχαμε μπει στο κα βούκι της ντροπής, για λογαριασμό των πολιτικών μας, οι οποίοι αποδείκνυαν πως έμπαιναν στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δίχως το απαιτούμενο πολιτικό ανάστημα.
Η πατριωτική και γεμάτη πολιτική λεβεντιά στάση του Ηπειρώτη πολιτικού, ίσως (!) κάνει και τους υπόλοιπους Ηπειρώτες συναδέλφους του, να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι της πολιτικής ιστορίας της Περιφέρειας μας, όπως την έγραψαν, από της ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, οι ευπατρίδες ένδοξοι πολιτικοί του παρελθόντος.
Ίσως (!) έτσι, οι υπόλοιποι Ηπειρώτες Βουλευτές και εν γένει πολιτικοί, είτε από ντροπή, είτε από φιλότιμο, ατενίζοντας προς τη λεβεντογένα Ήπειρο, αποφασίσουν να αναδειχθούν γνήσιοι πατριδολάτρες, ικανοί και κατάλληλοι να υπηρετήσουν τον λαό, να είναι πιστοί στη Δη μοκρατία και να ασ κήσουν, επιτέλους, Ελληνική πολιτική .
Δημόσια νοιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Βαγγέλη Παπαχρήστο και να του απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που μας έκανε να νοιώσουμε υπερήφανοι πολίτες, μιας και μας εκπροσωπούν τέτοιοι άξιοι πολιτικοί.
ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://892fm.blogspot.com/2010/12/blog-post_3691.html