Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για τη δημοτικό κάμπιγκ Δρέπανου Ηγουμενίτσας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ?
από campinistas » Τετ Σεπ 01, 2010 9:46 pm
Αισθανομαι μεγαλη ανακουφιση που βρηκα καπου να τα πω οχι σαν ξενος αλλα σαν μερος αυτης της πολης...
Γιατι Δημαρχε εστειλες τον easy rider αντιδημαρχο σου να κανουν φασαρια στο καμπινγκ του Δρεπανου 29 αυγουστου,στους απομειναντες ηλικιωμενους παραθεριστες...Δεν σου ειπαν να σου πληρωσουν οτι χρειαστεις, απο περυσι που κατεβασες το ρευμα? Ποιον αποκαλεσε γυφτους γιαννιωτες ο καμικαζι?(το στομα σου τενεκεδακο δεν υποστηριζει την ιδεα της μηχανης που καβαλας)... Εδωσες ρευμα στους τσιγγανους για τους ψηφους σου, και εκει ερημος...Δεν σου ειπαμε να πληρωσουμε το χρεος σου στην Δ.Ε.Η?... Η μηπως δε σε συμφερε να σκαλισεις το θεμα?...(Τουλαχιστον οι 20 οικογενειες που εχουν την περιουσια τους εκει ηταν κυριοι παντα στις πληρωμες τους και οτι ζητουσατε το εδιναν). Πατησατε πανω στους 3-4 που σας καναν μαγκιες και τα ισοπεδωσατε ολα.. Οταν το λειτουργουσατε αξιζανε τα χρηματα που διναμε και τις υπηρεσιες που προσφερατε; Και πες στο κοσμο τι προσφερατε... Ποτε σε επιασε ο πονος για εκει?...Βεβαια τωρα που δεν υπαρχει λιγδα εκει δεν σε νοιαζει ετσι που το καταντησατε... Σε ποιον ανηκουν οι επιχειρησεις του Δρεπανου, και σε ποιον τις δωσατε αφηνοντας απληρωτους τους υπαλληλους? Γιατι Δημαρχε το τσιρακι σου επεσε απο τα συννεφα οταν ειδε αποδειξη 1200 ευρω νομιζοντας οτι πληρωνουμε μονο 500... Ποιος τα πηρε τα αλλα? Γιατι δημαρχε δεν δωσατε το καμπινγκ σε αυτους που το θελανε να το λειτουργησουν? Ποιος εκανε τις ενστασεις... Και μην αρχιζετε να υπεκφευγετε λεγοντας, δεν ξερω τιποτα, δεν μ ειπε κανεις, και δεν γνωριζω....Ο κοσμος αρχιζει και ξυπναει ρεεεεεε... Εχω 25 χρονια που ειμαι στην ηγουμενιτσα και το χαλι των τελευταιων 6 χρονων δεν υπαρχει.... Εχεις χωσει τους κολλητους εκει, και τις γυναικες τους εκει, και αυτη ειναι η εικονα της πολης με το που μπαινεις... Η πυλη της Ελλαδας μας που μπαινει εκατομυρια κοσμος και βλεπει τα χαλια απο τους δρομους που ειναι ετσι απο οκταετια τουλαχιστον...
Ειμαι περηφανος που λεω οτι η Ηγουμενιτσα ειναι η δευτερη πατριδα μου και θα το υποστηριζω γιατι οι πολιτες ειναι κυριοι και φιλοξενοι και δεν φταινε σε τιποτα απο τα πολιτικα λαθη και την ασυνεπεια που σας χαρακτιριζει....
ευχαριστω πολυ
http://e-igoumenitsa.gr/forum/viewtopic.php?p=34013#p34013




ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ & ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ!
Σοβαρές καταγγελίες δεχθήκαμε από κατασκηνωτές που βρίσκονται στο Δημοτικό Κάμπινγκ Ηγουμενίτσας στην παραλία Δρεπάνου, το οποίο δεν λειτουργεί τα 2 τελευταία χρόνια.
Όπως μας ανέφεραν, πριν 4 ημέρες επισκέφθηκε το κάμπινγκ ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Κυπριανός Γιάννης κόβοντάς τους το τρεχούμενο νερό και δίνοντάς τους διορία λίγων ημερών για την άμεση απομάκρυνση από τον χώρο του Κάμπινγκ, ενώ τον καταγγέλλουν για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπό τους.
Για να καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Από την μεριά τους οι κατασκηνωτές λένε ότι έρχονται 30 χρόνια στο Κάμπινγκ του Δρεπάνου και ότι και φέτος στη αρχή του καλοκαιριού ήρθαν με τις οικογένειες τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, βρίσκοντας τις πόρτες ορθάνοιχτες και μην βρίσκοντας κανέναν υπεύθυνο για να τον πληρώσουν.
Από την μεριά του ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναφέρει ότι η είσοδος του Κάμπινγκ ήταν κλειδωμένη και ότι παραβιάστηκε από τους κατασκηνωτές.
Οι κατασκηνωτές καταγγέλλουν επίσης τις άθλιες συνθήκες υγιεινής στις τουαλέτες αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους του Κάμπινγκ.
Από ότι καταλάβατε, το πλήρες άδικο το έχει η Δημοτική αρχή της Ηγουμενίτσας, που παράτησε έρμαιους, παραθεριστές και κάμπιγκ, χάνοντας τεράστια έσοδα από τη λειτουργία του κάμπιγκ, τα οποία έσοδα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για έργα αξιοποίησης της Ηγουμενίτσας!
Όπως και να έχουν τα πράγματα οι μόνοι χαμένοι είμαστε όλοι εμείς και κυρίως οι επαγγελματίες της Ηγουμενίτσας, για όσο διάστημα παραμένει κλειστό το Κάμπινγκ του Δρεπάνου.
Και για να κλείσω και με κάτι ελπιδοφόρο, κατά την παρουσία μας στον χώρο του Κάμπινγκ, συναντήσαμε ένα ζευγάρι Γερμανών, με το τροχόσπιτό τους, οι οποίοι μόλις είχαν φτάσει στο Κάμπινγκ για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, αφού είχαν επισκεφθεί ξανά και είχαν μείνει για μία εβδομάδα στο Κάμπινγκ πριν δύο μήνες.
Αυτό που μας δήλωσαν στην κάμερα ήταν ότι δεν γνώριζαν ότι το Κάμπινγκ ήταν κλειστό, αλλά το σημαντικότερο, ότι δεν τους ενοχλούσε ούτε η έλλειψη καθαριότητας ούτε η έλλειψη τρεχούμενου νερού, αφού όλα τα παραπάνω ΩΧΡΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.
Ας "πιάσουν" αυτό το νόημα λοιπόν όλοι οι εκκολαπτόμενοι Άρχοντες που θα προκύψουν από τις επερχόμενες εκλογές και ας εκμεταλλευτούν το μεγαλείο της Θεσπρωτικής Γης προς όφελος όλων των κατοίκων της, όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, άλλα για όλο το χρόνο, τώρα που με την Εγνατία είμαστε λίγο πιο κοντά για τους επισκέπτες μας
http://892fm.blogspot.com/2010/09/blog-post_7326.html