Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ενωτικά στις εκλογές στον Δήμο Πρέβεζας

Ενωτικά στις εκλογές του Νοεμβρίου
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους της πόλης μας. Κάναμε την παρέμβασή μας αισθητή, από τις επιτυχείς διαμαρτυρίες για το ξήλωμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, από τους αγώνες μας για την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια του Ακτίου, από τη μάχη για την αποτροπή δημιουργίας αλιευτικού καταφυγίου στο Παντοκράτορα και την αποτροπή των ΣΔΙΤ στο Νοσοκομείο, μέχρι τις παρεμβάσεις για τον Αμβρακικό, την ανακύκλωση, το περιβάλλον της πόλης, την αστυνομική αυθαιρεσία, την τοπική ανεργία, την αλληλεγγύη μας στον λαό της Γάζας, την εναντίωσή μας στο σύμφωνο σταθερότητας και το ΔΝΤ.
Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε πιο ενωτικά και πιο μαχητικά στον δρόμο για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. Για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πραγματικά αριστερό πρόγραμμα θέσεων και προτάσεων με γνώμονα έναν αξιοβίωτο δήμο Πρέβεζας.
Η δημοτική κίνηση «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ» μετά από συνεχόμενες συνελεύσεις μόνιμων κατοίκων αλλά και ετεροδημοτών αποφάσισε να συμβάλλει στη προσπάθεια για την συγκρότηση ενός αριστερού αντικαπιταλιστικού ψηφοδελτίου και στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Για την παρέμβαση μας στο δήμο Πρέβεζας έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια διαμόρφωσης θέσεων (παιδεία, υγεία, δημόσια διοίκηση, περιβάλλον, ελεύθεροι δημόσιοι χώροι, συνεταιρισμοί και τοπική αγροτική οικονομία, κ.τλ).
Σας καλούμε όλες/ους να γίνετε ενεργά μέλη αυτής της προσπάθειας!
Αριστερή Παρέμβαση δ. Πρέβεζας
Το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, η ανακοίνωση της διακήρυξης καθόδου στις δημοτικές εκλογές της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών δ. Πρέβεζας και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου!
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ.
Εργατικό Κέντρο, Παραλία Πρέβεζας

http://arpapreveza.net/