Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Απρόκλητος ξυλοδαρμός κατά δημοσιογράφου του "Ηπειρωτικού Αγώνα" από Αλβανούς αστυνομικούς στην Αλβανία

Απρόκλητος ξυλοδαρμός κατά δημοσιογράφου του "Ηπειρωτικου Αγώνα" από Αλβανούς αστυνομικούς στην Αλβανία

Απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος του «Η.Α.» Αλέξανδρος Μπρέγκαση έξω από το Φίερι στην Αλβανία, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι. Ο Αλέξανδρος πήγαινε με τον πατέρα του σε γάμο, όταν τους προσπέρασε ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες.
Προκλήθηκε ένα μικρής έκτασης τροχαίο, αλλά δυστυχώς, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Από το μπροστινό αυτοκίνητο κατέβηκαν τα δύο άτομα και επιτέθηκαν στον Αλέξανδρο ο οποίος ήταν συνοδηγός.
Ο ένας εκ των δύο του επιτέθηκε με δύο γροθιές και τραβώντας τον από τα ρούχα και τα μαλλιά τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και συνέχισε να τον γρονθοκοπάει μαζί με το συνεργό του. Τότε, βγήκε και ο πατέρας του Αλέξανδρου και προσπάθησε να αποσπάσει το γιο του από τους δύο άνδρες, οι οποίοι τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας,σπάζοντάς του τη μύτη (υποβλήθηκε χθες σε εγχείριση), προκαλώντας του ένα ράγισμα στο σαγόνι και άλλες εκδορές και μώλωπες. Όταν μπήκε στη μέση ο πατέρας, οι δύο άνδρες «ανέλαβαν» αυτόν με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ο Αλέξανδρος είναι σε κατάσταση λιποθυμίας. Τα χειρότερα αποτράπηκαν με την παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής που σταμάτησαν τους δύο άντρες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες έφυγαν, αλλά επέστρεψαν αργότερα με τη συνοδεία της τροχαίας, η οποία έκοψε κλήση για τροχαία παράβαση στον πατέρα του Αλέξανδρου! Οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού δεν «ενοχλήθηκαν» από κανένα, παρά τις εκκλήσεις των θυμάτων. Χθες, ο Αλέξανδρος υποβλήθηκε σε εγχείριση στη μύτη και τόσο αυτός, όσο και ο πατέρας του έδωσαν καταθέσεις για το συμβάν, ενώ γνωμάτευση έκανε και ο ιατροδικαστής, για την κατάσταση του νεαρού δημοσιογράφου.

http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/7447/2010-08-02.html
http://thesprotia-news.blogspot.com/2010/08/blog-post_6889.html